Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Άκυρη η επίσκεψη Κεραμέως στην Πάτρα- Επικαλείται φόρτο εργασίας

Άκυρη η επίσκεψη Κεραμέως στην Πάτρα- Επ...

Ο Δήμος Αιγιάλειας είχε προαναγγείλει κινητοποιήσεις και κλείσιμο των εθνικών οδών, για το θέμα του τμήματος Φυσικοθεραπείας

Άκυρη η επίσκεψη της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως στην Πάτρα, η οποία θα ερχόταν στη διπλή ακαδημαϊκή «γιορτή» για το ΕΑΠ το οποίο αφενός εγκαινιάζει το νέο υπερσύγχρονο Kτίριο του στην Πανεπιστημιούπολη της Πάτρας και αφετέρου υποδέχεται στην επιστημονική κοινότητά του τον ακαδημαϊκό και πρόεδρο του Επιστημονικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών (ΙΙΒΕΑΑ) Δημήτριο Θάνο.

Η Υπουργός Παιδείας αν και αρχικά είχε επιβεβαιώσει την παρουσία της στις εκδηλώσεις, εντέλει δεν θα παραυρεθεί, επικαλούμενη φόρτο εργασίας.

Αύριο, Σάββατο στις 18.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του νέου κτιρίου που κατασκευάστηκε στην Πανεπιστημιούπολη του Ιδρύματος, το οποίο περιλαμβάνει υπερσύγχρονα νέα εργαστήρια, χώρους εκδηλώσεων και συνεδρίων.

Μάλιστα, εν αναμονή της επίσκεψης Κεραμέως, είχε προαναγγείλει κινητοποιήσεις ο Δήμος Αιγιαλείας, για το θέμα του Τμήματος Φυσικοθεραπείας και την παραμονή του στο Αίγιο. Με επιστολή του, ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος είχε ενημερώσει τη Νίκη Κεραμέως, ότι το Σάββατο στη 1μ.μ. θα πραγματοποιηθεί Παναιγιάλειο Συλλαλητήριο, με ειλημμένη την απόφαση να διακόψουν -για όλη την ημέρα- την κυκλοφορία στη νέα και παλιά εθνική οδό, ως πρώτη αντίδραση.

Μετά την ακύρωση της επίσκεψης Κεραμέως, την Κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει πλέον στην εκδήλωση ο υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις