Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Παρουσία Κεραμέως το Σάββατο τα εγκαίνια του νέου κτιρίου του ΕΑΠ

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Στις 6 το απόγευμα

Παρουσία της Υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως και του Υφυπουργού Εξωτερικών Ανδρέα Κατσανιώτη θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο τα εγκαίνια του νέου κτιρίου του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου στην πανεπιστημιούπολη της Πάτρας.

Τα εγκαίνια του νέου κτιρίου που θα περιλαμβάνει υπερσύγχρονα νέα εργαστήρια, χώρους εκδηλώσεων και συνεδρίων, θα πραγματοποιηθούν στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου .

Την ίδια μέρα το ΕΑΠ μετά από σχετική εισήγηση της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας και ομόφωνη απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής, θα αναγορεύσει τον Ακαδημαϊκό και Πρόεδρο του Επιστημονικού Συμβουλίου του ΙΙΒΕΑΑ, κ. Δημήτριο Θάνο σε Επίτιμο Καθηγητή του Ιδρύματος.

Στην τελετή αναγόρευσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 7.00 μ.μ. στο αμφιθέατρο του νέου Κτιρίου του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στην Πάτρα, ο τιμώμενος θα πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα: «SARS-CoV-2: Η βιολογία μιας απειλής».

Οι εκδηλώσεις θα μεταδοθούν ζωντανά από το κανάλι του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στο Youtube, στο σύνδεσμο: https://youtu.be/bQoUk_poHGA

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις