Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

FOOD

/

To μυστικό υλικό που απογειώνει τα σπιτικά μπέργκερ

To μυστικό υλικό που απογειώνει τα σπιτι...

Δοκιμάστε αυτό το τρικ και το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει

Το φθινόπωρο έχει μπει για τα καλά, έχουν επιστρέψει όλοι από τις διακοπές, τα σχολεία ξεκίνησαν και είναι η κατάλληλη εποχή για μαζώξεις στον κήπο για μπάρμπεκιου. Τα παιδιά θα παίζουν στην αυλή και οι μεγάλοι θα ψήνουν και θα συζητούν. Και τι θα ψήνουν; Κάτι που λατρεύουν και τα παιδιά αλλά και οι γονείς: μπέργκερ, τι άλλο!


Ποιο είναι το μυστικό για το τέλειο μπέργκερ;
Για να φτιάξετε το πιο ζουμερό μπέργκερ που θα λατρέψουν παιδιά και μεγάλοι, δεν χρειάζεται ιδιαίτερη τεχνική ούτε πολλά υλικά. Αρκεί απλώς λίγη μουστάρδα! Βάζετε σε ένα μπολάκι κίτρινη μουστάρδα-κατά προτίμηση- και αλείφετε και τις δυο πλευρές του μπιφτεκιού πριν το βάλετε στη σχάρα για ψήσιμο. Όταν ψηθεί, η γεύση του θα είναι καταπληκτική! Αν δεν έχετε κίτρινη μουστάρδα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε άλλη μουστάρδα σας αρέσει, όπως η Dijon ή η μουστάρδα με μέλι. Στο μπιφτέκι κοτόπουλο ταιριάζει για παράδειγμα καλύτερα η μουστάρδα με μέλι.

 Πέρα του ότι αυτό το κόλπο κάνει το μπιφτέκι πιο ζουμερό, του χαρίζει και έξτρα γεύση, ενώ είναι ο τέλειος και ο πιο γρήγορος τρόπος για μαρινάρισμα. Η μουστάρδα έχει αλάτι και πιπέρι, οπότε αρκεί για να μαρινάρετε τα ψητά σας, χωρίς έξτρα υλικά.

 
Tην επόμενη φορά που θα ψήσετε μπιφτέκια, δοκιμάστε αυτό το τρικ και το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει!

olivemagazine.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life