Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης συναντήθηκε με τον Πρέσβη του Μεξικού

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώ...

Ο κ. Κατσανιώτης θα επισκεφθεί το Μεξικό & θα εκπροσωπήσει τον Πρωθυπουργό στις επετειακές εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 200 ετών από την εθνική ανεξαρτησία της χώρας

Το άριστο επίπεδο των διμερών σχέσεων υπογράμμισαν κατά τη συνάντησή τους ο Αχαιός Υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης και ο πρεσβευτής του Μεξικού στην Ελλάδα Ντανιέλ Ερνάντες-Γιόζεφ (Daniel Hernandez - Joseph).

Κατά τη συνάντησή τους που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του υφυπουργού Εξωτερικών, επιβεβαιώθηκε επίσης η αμοιβαία δέσμευσή για περαιτέρω ενίσχυση και εμβάθυνση της συνεργασίας τους.

Ειδική αναφορά έγινε, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, στη δυναμική παρουσία της ελληνικής κοινότητας στο Μεξικό και στη σημαντική συμβολή της στην οικονομική, επιχειρηματική και πολιτιστική ζωή της χώρας.

Αξίζει να σημειωθεί σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση πως η συνάντηση διεξήχθη σε ιδιαίτερα φιλική ατμόσφαιρα και πραγματοποιήθηκε ενόψει της επίσκεψης του Υφυπουργού στο Μεξικό όπου θα εκπροσωπήσει τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στις εορταστικές επετειακές εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 200 ετών από την εθνική ανεξαρτησία της χώρας.

«Είχα τη χαρά να μιλήσω με τον υφυπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας Ανδρέα Κατσανιώτη. Θα μας τιμήσει σύντομα με την παρουσία του στο Μεξικό, το οποίο θα ενισχύσει τους δεσμούς φιλίας και θα διευρύνει τη διμερή μας σχέση» έγραψε μετά τη συνάντηση ο πρέσβης του Μεξικού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις