Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

«Μαμά είναι τρελός», «Το κρεβάτι σου σε περιμένει όταν χωρίσεις»: Συντετριμμένοι οι γονείς της Δώρας στη Ρόδο

«Μαμά είναι τρελός», «Το κρεβάτι σου σε ...

Σοκ από τη νέα γυναικοκτονία στη Ρόδο

Νέα γυναικοκτονία έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης αυτή τη φορά στη Ρόδο. Άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε 31χρονη μέσα από αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε, στη μέση του δρόμου, ενώ στη συνέχεια αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο στο σπίτι του.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, μία μόλης ημέρα νωρίτερα, η νεαρή δασκάλα είχε τηλεφωνήσει σε πολύ καλή φίλη της και της είχε αποκαλύψει την απόφασή της να χωρίσει με τον 40χρονο.


Συγκλονιστικά είναι αυτά που αναφέρουν οι γονείς της άτυχης Δώρας, μιλώντας για την σχέση που είχε η κόρη της με τον φερόμενο ως δολοφόνο της. 

Όπως είπαν στο MEGA, ο 40χρονος δράστης ζήλευε την κόρη τους, η οποία ήθελε να ολοκληρώσει το μεταπτυχιακό της και να αφιερωθεί στα παιδιά στα οποία έκανε μαθήματα.

«Κάποια στιγμή μου λέει ‘’μαμά θα μείνουμε μαζί, δεν θέλω να μπλέξουμε οικογένειες’’. Μου έλεγε ‘’έχω το μεταπτυχιακό, δεν θέλω επισκέπτες, θέλω να έχω το γραφείο μου’’. Ο κύριος την ζήλευε. Έμειναν μαζί από τον Ιούλιο. Τον Αύγουστο πήγαν διακοπές 2-3 εβδομάδες. Εκεί κάτι έγινε στην Κάλυμνο, και έδειξε άλλον εαυτό» δήλωσε η κ. Κατερίνα στο MEGA. 
 
Ο δράστης ζήλευε αφόρητα το θύμα. «Της έλεγε ‘δεν θα βγεις έξω’. Άφηνε το κλειδί πίσω από την πόρτα για να βλέπει τι ώρα γυρνάει». 

Όπως ανέφερε η μητέρα του θύματος, η κόρη της τής εκμυστηρεύτηκε μετά τις διακοπές ότι σκοπεύει να χωρίσει. «’Μαμά αποφάσισα να χωρίσω’. Της λέω ‘το κρεβάτι σου είναι εδώ, σε περιμένει’».

«Μια μέρα» συνέχισε η μητέρα του θύματος, «με πήρε 4 η ώρα τα ξημερώματα η κόρη μου και μου λέει ‘’μαμά είναι τρελός αυτός ο άνθρωπος, έχει πρόβλημα. Θέλω να χωρίσω’’. Και μετά του λέει ‘’τα είπα και στην μάνα μου. Μη νομίζεις ότι δεν μιλάω δεν μιλάω’’».

Ρόδος: «Ευτυχώς χώρισα»- Το τελευταίο τηλεφώνημα πριν την σκοτώσει

«Δεν θέλω να βγαίνεις…»

Η συμπεριφορά του δράστη ήταν απαράδεκτη. Μεταξύ άλλων, έλεγε στο θύμα ότι «δεν θέλω να βλέπεις τηλεόραση μόνη σου. Θέλω όταν πάω για ύπνο να κοιμάσαι».

Η άτυχη Δώρα είχε 9 μήνες σχέση με τον δράστη, ενώ συγκατοίκησαν τον περασμένο Ιούλιο. «Εγώ δεν θέλω να βγαίνεις, δεν θέλω να πηγαίνεις εκεί» έλεγε ο θύτης στο θύμα, σύμφωνα με την κ. Κατερίνα.

«Την παρακολουθούσε. Ήξερε τι ώρα σχολάει και την περίμενε έξω από το σπίτι της φίλη της. Της είχε στήσει καρτέρι. Τις τελευταίες μέρες τον φοβόταν πολύ» σχολίασε η τραγική μητέρα για τη μέρα του φόνου.

Στην ερώτηση αν περίμεναν τέτοια τραγική εξέλιξη για τη σχέση της κόρης τους ο πατέρας της 31χρονης απάντησε ότι «φοβόμουν λίγο αλλά δεν είχε πάει το μυαλό μας σε κάτι τέτοιο». «Είχε θέμα ο άνθρωπος. Ήρθε και μας βρήκε και μας είπε ότι εσείς δεν βοηθάτε» περιέγραψε, επίσης, ο πατέρας της άτυχης εκπαιδευτικού μιλώντας για μια ξαφνική επίσκεψη του 40χρονου στο πατρικό της κοπέλας.

Η αδερφή της 31χρονης πρόσθεσε, δε, ότι «μια ημέρα πριν το περιστατικό της είχα πει «Δώρα πρόσεχε γιατί δεν έχω καλό προαίσθημα»» με τη μητέρα της άτυχης κοπέλας να προσθέτει χαρακτηριστικά για την κατάσταση στην οποία βρισκόταν η κόρη της ότι «είχε αδυνατίσει, είχε λιώσει το παιδί μου».

Κόσμος και αστυνομία στο σημείο που έπεσε νεκρή 31χρονη εκπαιδευτικός στη μέση του δρόμου
«Γλίτωσα από αυτόν τον εφιάλτη που βίωνα. Γλίτωσα από ένα μαρτύριο. Ευτυχώς χώρισα», φέρεται να είπε το θύμα, μία μέρα πριν ο 40χρονος την πυροβολήσει και τη σκοτώσει με δύο σφαίρες.

Ο δράστης αυτοκτόνησε λίγο μετά τη δολοφονία της γυναίκας στην περιοχή Ροδίνι, στο νησί των Ιπποτών.

Συγκεκριμένα βρέθηκε νεκρός στην οικία του στην Κρεμαστή και εκεί είχε αφήσει σημείωμα που έγραφε «Χωρίς την καλή μου δεν έχει νόημα να ζω».

Ρόδος: Το χρονικό της γυναικοκτονίας

Η φονική επίθεση έγινε στην οδό Μόσχας στο Ροδίνι. Ένας άνδρας ηλικίας 35 έως 40 ετών, έστησε καρτέρι σε μια 31χρονη με την οποία είχαν χωρίσει πρόσφατα.

Το θύμα, η 31χρονη Δώρα, διέμενε στην περιοχή. Ο άνδρας εκτέλεσε τη γυναίκα με κυνηγετική καραμπίνα και ο δράστης αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο λίγα λεπτά αργότερα.

Από τις πρώτες μαρτυρίες που επικαλείται το Mega, φαίνεται ότι ένα άγνωστο αυτοκίνητο με δύο άτομα μέσα, περίμενε λίγα μέτρα παραπέρα από το δικό της που ήταν σταθμευμένο και όταν η κοπέλα πλησίασε, την ώρα που προσπάθησε να μπει στο αυτοκίνητο, την εκτέλεσαν με δύο σφαίρες.

Γυναικοκτονία στη Ρόδο – Ο δράστης άφησε σημείωμα πριν αυτοκτονήσει – «Δεν έχει νόημα να ζω»

Οι πρώτες μαρτυρίες

Κάτοικοι της περιοχής που μίλησαν στη ΡΟΔΙΑΚΗ είπαν ότι η άτυχη κοπέλα διέμενε στην παράλληλη οδό και ότι χθες είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητο στην οδό Μόσχας. Από τις πρώτες μαρτυρίες, φαίνεται ότι ο πρώην φίλος της περίμενε λίγα μέτρα παραπέρα μέσα σε ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο από το δικό της που ήταν σταθμευμένο. Όταν η κοπέλα πλησίασε και πήγε να μπει στο αυτοκίνητο, πάτησε δύο φορές τη σκανδάλη εκτελώντας την εν ψυχρώ.

Στο σημείο μετέβησαν αμέσως ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Κλήθηκε ο ιατροδικαστής και ειδοποιήθηκε και ο Εισαγγελέας. Οι αστυνομικές αρχές, εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη ενός ή δύο ατόμων.

Λιγη λεπτά αργότερα, οι αστυνομικές αρχές και το ΕΚΑΒ έλαβαν κλήση να πάνε σε σπίτι που βρίσκεται κοντά στον συνοικισμό Θεοτόκος, καθώς είχε ακουστεί πυροβολισμός. Η αστυνομία διαπίστωσε όταν έφθασαν εκεί, ότι ένα άτομο ηλικίας 40 ετών, είχε αυτοπυροβοληθεί μέσα στο σπίτι του. Ήταν ο δράστης του φονικού. Στο διαμέρισμά του, οι αστυνομικοί βρήκαν σημείωμα, όπου ο 40χρονος έγραφε ότι «δεν μπορεί να ζει χωρίς εκείνη».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις