Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πέντε μήνες ενεργό το δωρεάν πακέτο δεδομένων 50 GB για τους νέους 15-17 ετών που εμβολιάζονται

Πέντε μήνες ενεργό το δωρεάν πακέτο δεδο...

Nομοτεχνική βελτίωση κατέθεσε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Για πέντε μήνες, αντί τρεις όπως προβλεπόταν αρχικά, θα παραμένει ενεργό το δωρεάν πακέτο δεδομένων 50 GB που χορηγείται σε ανήλικους χρήστες συνδέσεων κινητής τηλεφωνίας, ηλικίας 15-17 ετών, που έχουν λάβει τουλάχιστον την πρώτη ή την μοναδική δόση του εμβολίου για την covid-19.

   Σχετική νομοτεχνική βελτίωση κατέθεσε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργος Γεωργαντάς, στο νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών, που αφορά την αναδιάρθρωση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.

   Παράλληλα, ο κ. Γεωργαντάς υπογράμμισε ότι το μέτρο του freedom pass λειτούργησε θετικά στους νέους.

   Όπως είπε, από τους 434.000 νέους ηλικίας 18-24 οι οποίοι εμβολιάστηκαν, οι 383.133 ενεργοποίησαν το freedom pass, ενώ οι 323.000 εξ αυτών έχουν προβεί σε έστω μία συναλλαγή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις