Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εμβόλιο: 90 "αναπάντητες" από τους διοικητικούς στο Πανεπιστήμιο Πατρών- Πόσοι είναι οι εμβολιασμένοι φοιτητές

Εμβόλιο: 90 "αναπάντητες" από ...
Μακρυγένη Ελευθερία
[email protected]

Σε εξέλιξη η διαδικασία καταγραφής του προσωπικού που δεν έχει εμβολιαστεί

Η νέα ακαδημαϊκή χρονιά ξεκινά και η διδασκαλία προβλέπεται να γίνεται διά ζώσης οπότε η ανάγκη για τον εμβολιασμό των εργαζομένων στα ΑΕΙ προβάλει αναγκαία. Στο Πανεπιστήμιο Πατρών ως προς τους φοιτητές, υπολογίζεται ότι έχει εμβολιαστεί το 66% είτε με μία είτε με δύο δόσεις, ενώ ένα ποσοστό 6% έχει νοσήσει και δεν έχει κάνει καμία δόση. Το Πανεπιστήμιο Πατρών την ίδια ώρα ολοκληρώνει τη διαδικασία καταγραφής του προσωπικού που δεν έχει εμβολιαστεί.

90 διοικητικοί υπάλληλοι του Πανεπιστημίου Πατρών δεν έχουν δηλώσει αν έχουν εμβολιαστεί ή όχι με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε εξέλιξη σχετική διαδικασία για την καταγραφή της κατάστασης. Όπως επισημαίνει στο thebest.gr ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Χρήστος Μπούρας έχει σταλεί στους 90 διοικητικούς υπαλλλήλους, επιστολή με τη οποία καλούνται να δηλώσουν αν έχουν εμβολιαστεί ή όχι, ενώ σε εξέλιξη είναι αντίστοιχη διαδικασία και για το εκπαιδευτικό προσωπικό.

Το χρονικό περιθώριο των απαντήσεων εκπνέει σήμερα και αύριο, αντιστοίχως. Ήδη έχουν αρχίσει να φτάνουν απαντήσεις, επισημαίνει ο κ. Μπούρας. Το ποσοστό των ανεμβολίαστων από το διοικητικό προσωπικό, πριν την υπό εξέλιξη διαδικασία, ήταν περίπου 20 με 22%.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις