Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Άννα Μαστοράκου στο thebest: Ο θάνατος του Γιώργου Τσιρώνη ήταν μία ιδιαίτερα δυσάρεστη περίπτωση

Άννα Μαστοράκου στο thebest: Ο θάνατος τ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Τι λέει η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας για τις παρενέργειες των εμβολίων και τους εμβολιασμένους που νοσούν σοβαρά

Στο θάνατο του Εισαγγελέα Γιώργου Τσιρώνη που έφυγε από τη ζωή, στην Πάτρα, ύστερα από παρενέργειες του εμβολίου κατά του κορωνοϊού αναφέρθηκε η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου, Άννα Μαστοράκου. Η ίδια παράλληλα αναφέρθηκε και στο πώς κάποιος εμβολιασμένος μπορεί να νοσεί σοβαρά.Όπως είναι φυσικό τέτοια περιστατικά προκαλούν ανησυχία στους πολίτες, ειδικά σε όσους διστάζουν να προχωρήσουν στον εμβολιασμό τους. 

Όπως δήλωσε η κα Μαστοράκου, «φέρνουμε στο προσκήνιο αυτό που είναι αρνητικό, και υπάρχουν αρνητικά. Όταν μία γυναίκα που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση αυτή τη στιγμή ενώ έχει εμβολιαστεί, και έχει υποκείμενο νόσημα, θα πρέπει να το πούμε δημόσια; Πραγματικά οι περισσότεροι εμβολιασμένοι περνούν τον κορωνοϊό ελαφριά και δεν καταλήγουν σε μονάδα εντατικής. Το να αναδείξουμε την εξαίρεση της εξαίρεσης δεν βοηθά.

Ο θάνατος του Γιώργου Τσιρώνη ήταν μία ιδιαίτερα δυσάρεστη περίπτωση η οποία έχει να κάνει με ένα πολύ μικρό ποσοστό πολιτών που έχουν παρενέργεια σε κάποιο εμβόλιο, και έχει διαπιστωθεί παγκοσμίως.

Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε κοντά στα 6 δισ. Εμβολιασμών παγκοσμίως και είναι ελαχιστότατες οι περιπτώσεις που υπάρχουν παρενέργειες η έχουν διαπιστωθεί θάνατοι από τον εμβολιασμό. Δυστυχώς και στη χώρα μας, μέσα στα εκατομμύρια των εμβολισμών, υπάρχουν λίγα περιστατικά όπου πράγματι υπάρχουν υποψίες ή αποδείξεις ότι δημιουργήθηκε πρόβλημα από τον εμβολιασμό.

Το 92-93% των ασθενών που βρίσκονται στις ΜΕΘ είναι ανεμβολίαστοι  και υπάρχει και ένα ποσοστό εμβολιασμένων με υποκείμενα νοσήματα που πράγματι έχουν την πιθανότητα να έχουν βαριά νόσηση  λόγω της υποκείμενης κατάστασης που αντιμετωπίζουν» .

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις