Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Βραδιά ανταμώματος για τη νέα περίοδο πραγματοποιεί η Κοινο_Τοπία

Πάτρα: Βραδιά ανταμώματος για τη νέα περ...

Την Τετάρτη 15 Σεπτέμβρη 2021 στις 8.30 τα μέλη και οι φίλοι της Κοινο_Τοπίας θα απολαύσουν φαγητό και ποτό στον αύλειο χώρο του καταστήματος Μαραβέλα στο άλσος Γηροκομείου

Η Εταιρεία Κοινωνικής Δράσης και Πολιτισμού Κοινο_Τοπία (www.koinotopia.gr) με αφορμή την έναρξη της νέας περιόδου δράσης 2021-2022, καλεί μέλη και φίλους σε μια βραδιά ανταμώματος πάντα με προσοχή και εφαρμόζοντας τα πρωτόκολλα για τον covid 19.

Έτσι την Τετάρτη 15 Σεπτέμβρη 2021 στις 8.30 μμ σας περιμένουμε για φαγητό και ποτό στον αύλειο χώρο του καταστήματος εστίασης Μαραβέλα στο άλσος του Γηροκομείου όπου θα έχουμε την ευκαιρία να ξαναβρεθούμε και να σχεδιάσουμε τις μελλοντικές μας δράσεις και αποδράσεις, αναφέρει η σχετική πρόσκληση.

Λόγω περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για τις συμμετοχές. Για πληροφορίες – κρατήσεις μπορείτε να απευθυνθείτε κατά τη διάρκεια λειτουργίας της γραμματείας Δευτέρα, Τετάρτη 11πμ-2μμ και Παρασκευή 7-9μμ (Καραϊσκάκη 153, μεταξύ Πατρέως και Γεροκωστοπούλου, τηλ. 2610.622250) για τις υπόλοιπες ώρες στο 2610.277171 και στο [email protected]

*Η Εταιρεία Κοινωνικής Δράσης και Πολιτισμού Κοινο_Τοπία είναι μια Μη Κυβερνητική Οργάνωση η οποία μέσω κοινών προσπαθειών και εισφορών των εταίρων, στοχεύει στη δημιουργία κοινωνικών θέσεων και δράσεων σχετικά με την προάσπιση και προστασία των ανθρώπινων δικαιωμάτων, του περιβάλλοντος, της εν γένει ποιότητας ζωής, καθώς και την καλλιέργεια πολιτιστικής και ανθρωπιστικής συνείδησης στο ευρύτερο κοινό και ιδίως στην ευαισθητοποίηση του, σχετικά με τα οικολογικά ζητήματα και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Οι παρεμβάσεις της Κοινο_Τοπίας αφορούν κυρίως θέματα της περιοχής της έδρας της (Πάτρα) αλλά σε μείζονα θέματα ασχολείται και με Εθνικά ή Διεθνή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις