Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Άγγελος Τσιγκρής ζητά τη στήριξη των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων- ΒΙΝΤΕΟ

Ο Άγγελος Τσιγκρής ζητά τη στήριξη των...

Ζήτησε τη στήριξη των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων

Ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας και καθηγητής της Εγκληματολογίας Άγγελος Τσιγκρής, στην καθιερωμένη διαδικτυακή του επικοινωνίας (από τα social media) με τους πολίτες της Αχαΐας, αναφέρθηκε στην κοινοβουλευτική του δραστηριότητα την εβδομάδα που πέρασε (6 έως 12 Σεπτεμβρίου). 

 Συγκεκριμένα, ο Αχαιός βουλευτής αναφέρθηκε:

1. Στην Ερώτηση προς την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, για την επέκταση παραχώρησης χρήσης των ναυταθλητικών εγκαταστάσεων του Ναυτικού Ομίλου Πατρών (Αριθμός Πρωτοκόλλου: 8769 / 7.9.2021). 

2. Στην Ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας, για τη συνέχιση λειτουργίας του MEGA Εμβολιαστικού Κέντρου της Πάτρας (Αριθμός Πρωτοκόλλου: 8837 / 9.9.2021). 

 Τέλος, ο Άγγελος Τσιγκρής ζήτησε τη στήριξη των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων και των οικονομικά ασθενέστερων, με αφορμή την αύξηση των τιμών που καταγράφεται στα βασικά είδη κατανάλωσης._

 


____________________

 Ο δικηγόρος Άγγελος Τσιγκρής διδάσκει Εγκληματολογία στην Ελλάδα και την Κύπρο. Έχει διατελέσει γενικός γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Μόνιμη Επιτροπή Επιχειρησιακής Συνεργασίας για την Εσωτερική Ασφάλεια στην Ευρώπη (COSI) του Συμβουλίου της ΕΕ και στη Μόνιμη Αντιπροσωπία του ΟΗΕ για την Πρόληψη του Εγκλήματος και την Ποινική Δικαιοσύνη. 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις