Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στη ΔΕΘ ο Μητσοτάκης: «Βρισκόμαστε στην αρχή ενός μεγάλου αναπτυξιακού κύκλου»

Στη ΔΕΘ ο Μητσοτάκης: «Βρισκόμαστε στην ...

Θα κάνει την καθιερωμένη βόλτα στα περίπτερα της 85ης διοργάνωσης, που είναι αφιερωμένη στην Ελλάδα

Στους χώρους της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης έφτασε μετά τις 10 το πρωί του Σαββάτου ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

H άφιξη του πρωθυπουργού πραγματοποιήθηκε υπό την παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης και δίχως πολυπληθή υποδοχή για υγειονομικούς λόγους. 

Ως είθισται, τον πρωθυπουργό υποδέχθηκε στην πύλη Εμπορίου η διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo, ο υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας-Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας. 

Ο κ. Μητσοτάκης παρακολούθησε, όπως μεταδίδει η voria.gr, τον αγιασμό της τελετής εγκαινίων από τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο. 

Στο πλαίσιο της παρουσίας του στη ΔΕΘ, ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τους διοικούντες του εκθεσιακού φορέα στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, ενώ στη συνέχεια θα κάνει την καθιερωμένη βόλτα στα περίπτερα της 85ης διοργάνωσης, που είναι αφιερωμένη στην Ελλάδα.

Απόψε στις 20:00 είναι προγραμματισμένη η ομιλία του πρωθυπουργού στα εγκαίνια της 85ης ΔΕΘ στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», με τον αριθμό των παρισταμένων να είναι περιορισμένος, λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κοροναϊό (υπολογίζεται η παρουσία όχι άνω των 600 ατόμων).

Την Κυριακή η συνέντευξη τύπου του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ έχει προγραμματιστεί για τις 13:00.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις