Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΠΟΕΔΗΝ: Ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία της Πάτρας εξακολουθούν να καλύπτουν κενά - Διάψευση από 6η ΥΠΕ

ΠΟΕΔΗΝ: Ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι στα νο...

Η 6η ΥΠΕ διαψεύδει την ΠΟΕΔΗΝ

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, μιλώντας στο MEGA, κατήγγειλε περιπτώσεις ανεμβολίαστων υγειονομικών που -παρά την αναστολή- εργάζονται κανονικά.

«Άλλα νοσοκομεία τους ανεμβολίαστους δεν τους επιτρέπουν να περάσουν την είσοδο και σε άλλα εργάζονται κανονικά. Έχουν εκδοθεί τα φύλλα αναστολής εργασίας, αλλά δεν τους έχουν επιδοθεί. Οι διοικητές κάνουν τα στραβά ματιά για να καλύπτουν κενά», σημειώνει.

Όπως υποστηρίζει ο κ. Γιαννάκος, οι συγκεκριμένοι υγειονομικοί που δουλεύουν, παρά το γεγονός ότι είναι σε αναστολή, δεν θα πληρωθούν για τις υπηρεσίες τους. Κατονόμασε μάλιστα τα νοσοκομεία τα οποία εξακολουθούν να απασχολούν ανεμβολίαστους εργαζομένους αναφέροντας: " Μέχρι στιγμής, όπως είναι γνωστό, τα δύο νοσοκομεία της Πάτρας, ο «Άγιος Ανδρέας» και το Ρίο, το ΔΑΦΝΙ και το ΝΙΜΤΣ απασχολούν ανεμβολίαστους εργαζομένους". Μάλιστα ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στο νοσοκομείο  Άγιος Ανδρέας Κωστας Πετρόπουλος υποστήριξε οτι περίπου 100 ανεμβολίαστοι στα νοσοκομεία της Πάτρας βρίσκονται κανονικά στις θέσεις τους γιατί δεν βγαίνουν οι βάρδιες.

 

 

Ο Διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Γιάννης Καρβέλης πάντως σύμφωνα με πληροφορίες διαψεύδει κατηγορηματικά τις αιτιάσεις του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ και ξεκαθαρίζει ότι όλοι οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία της Πάτρας έχουν τεθεί σε αναστολή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις