Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δημήτρης Παπαδημούλης: Παρέμβαση για την ανάρτηση από τη Τζούλια Νόβα

Δημήτρης Παπαδημούλης: Παρέμβαση για την...

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υπερασπίστηκε την παρουσιάστρια που φωτογραφήθηκε με μπλουζάκι της ΕΣΣΔ

Θέση για την ανάρτηση της Τζούλιας Νόβα με μπλουζάκι της Σοβιετικής Ένωσης πήρε ο Δημήτρης Παπαδημούλης. Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τοποθετήθηκε σχετικά με το post στο Instagram του μοντέλου, κάνοντας λόγο για «απαράδεκτη, προσβλητική και εντελώς αντιδημοκρατική αμφισβήτηση αυτού του δικαιώματος της να έχει γνώμη και να τη λέει δημόσια».

 

Συγκεκριμένα, ο Δ. Παπαδημούλης, ανέβασε στη σελίδα του στο Facebook τη φωτογραφία της Τζούλιας Νόβα που προκάλεσε την αντίδραση των ακολούθων της, γράφοντας: «Η #Τζουλια_Νοβα έχει κάθε δικαίωμα να βγάλει αυτή την φωτό, να έχει γνώμη και να την λέει δημόσια. Η αμφισβήτηση αυτού του δικαιώματος της και μάλιστα με χρήση σεξιστικών στερεοτύπων και ακραίου αντικομμουνισμού, είναι απαράδεκτη, προσβλητική και εντελώς αντιδημοκρατική».

 
Η απάντηση του μοντέλου για τη Σοβιετική Ένωση
 
Υπενθυμίζεται ότι στην ανάρτηση του μοντέλου από την Ουκρανία που προκάλεσε αίσθηση στους followers της, η ίδια φοράει μια μπλούζα με τα ρωσικά αρχικά της Σοβιετικής Ένωσης και ένα κόκκινο σφυροδρέπανο.


Η κίνησή της αυτή σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από τους ακόλουθούς της, ενώ ένας χρήστης έγραψε χαρακτηριστικά: «Ντροπή σου, νέα κοπέλα Ουκρανικής καταγωγής να φοράς τέτοια μπλούζα...Η μαμά σου ή η γιαγιά σου δεν σου έχει μιλήσει ποτέ για την ιστορία σας;».  Η απάντηση της Τζούλιας Νόβα ήταν άμεση.

Η ανάρτηση της Τζούλιας Νόβα: «Όσο ήταν η Σοβιετική Ένωση δεν πείνασε κανείς»
 
«Έπειδή μου έχουν μιλήσει οι γονείς, γονείς των φίλων μου και οι παππούδες γι αυτό και δεν έχω πρόβλημα να την φορέσω. Όσο ήταν η Σοβιετική Ένωση δεν πείνασε κανείς από όσους γνωρίζουμε, υπήρχε δωρεάν παιδεί, δωρεάν νοσηλεία, δουλειά και γενικά δεν είχε κακή ποιότητα ζωής ο κόσμος. Σπούδαζες και το ίδιο το κράτος κοιτούσε να σου βρει θέση εργασίας και ήξερες πως δεν θα έχεις άγχος για την επιβίωσή σου. Εντάξει δεν μπορούσε ο κόσμος να ταξιδεψει εξωτερικό οκ και όλα τα προϊόντα έπρεπε να είναι ντόπια και όχι εισαγωγής. Οκ, αλλά κατά τα άλλα δεν ήταν και τόσο άσχημα. Και αν σκεφτείς ότι μετά τη διάλυση ο κόσμος πεινάει εκεί, οπότε χωρίς να συμφωνώ να ξαναγινόταν η Σοβιετική Ένωση δεν μπορώ να πω ότι ήταν όλα τόσο άσχημα εκείνα τα χρόνια» έγραψε η Τζούλια Νόβα.

πηγή 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις