Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Επιτυχίες στις πανελλήνιες και για τους μαθητές του 3ου Εσπερινού ΕΠΑΛ Πάτρας

Επιτυχίες στις πανελλήνιες και για τους ...

Η συγχαρητήρια ανακοίνωση των εκπαιδευτικών και της διεύθυνσης του σχολείου

Ο Σύλλογος των εκπαιδευτικών και η Διεύθυνση του 3ου ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΕΠΑΛ Πάτρας με ανακοίνωσή τους συγχαίρουν τους απόφοιτους του σχολείου που κατάφεραν να εισαχθούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Αναλυτικά:

"Ο Σύλλογος των εκπαιδευτικών και η Διεύθυνση του 3ου ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΕΠΑΛ Πάτρας συγχαίρει τους απόφοιτους του σχολείου , που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις και τους εύχεται ολόψυχα καλή σταδιοδρομία και πολλές ακαδημαϊκές επαγγελματικές και προσωπικές επιτυχίες. Η δικαίωση του αγώνα τους, παρά τις αντιξοότητες  έκανε τους ίδιους και όλους εμάς τους εκπαιδευτικούς τους χαρούμενους και πολύ υπερήφανους.

Πιο αναλυτικά από το σχολείο μας, εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση 23 απόφοιτοι από τους συνολικά 37 που συμμετείχαν. Οι περισσότεροι εισήχθησαν σε υψηλόβαθμες και μεγάλης ζήτησης σχολές (1 Ιατρική, 2 Βιολογία, 3 Νοσηλευτικής, 5 Πολιτικών Μηχανικών, 1 Φυσικοθεραπεία, 1 Γεωλογία, 2 Διοίκησης Επιχειρήσεων, 2 Οικονομικών Επιστημών, 1 Επιστημών της Εκπαίδευσης και Αγωγής της Προσχολικής Ηλικίας, 1 Διατροφής κ Διαιτολογίας, κλπ). Να σημειώσουμε εδώ ότι λόγω της ιδιαιτερότητας του σχολείου, είμαστε ένα εσπερινό σχολείο με αρκετούς μαθητές  που είτε εξαιτίας της εργασίας που έχουν ήδη στην Πάτρα είτε λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων είτε λόγω οικονομικών δυσκολιών, δεν δήλωσαν σχολές ΕΚΤΟΣ Πατρών με αποτέλεσμα να μείνουν εκτός, αν και είχαν την βάση εισαγωγής. Συνολικά πέτυχαν την εισαγωγή τους 13 υποψήφιοι προερχόμενοι από ειδικότητες του τομέα Υγείας Πρόνοιας Ευεξίας, 4 από ειδικότητες του τομέα Διοίκησης Οικονομίας και 6 από ειδικότητες τού τομέα Δομημένου Περιβάλλοντος και Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού.

Σε όσους, δεν κατόρθωσαν να επιτύχουν είτε την εισαγωγή τους είτε τη σχολή προτίμησής τους, τους θυμίζουμε πώς οι εξετάσεις αυτές δεν αποτελούν την μοναδική ευκαιρία και τρόπο για να φτάσουν τους στόχους τους ενώ σε κάθε περίπτωση υπάρχει και η επιλογή να ξαναπροσπαθήσουν.

Συγχαρητήρια σε όλους και Καλή Σταδιοδρομία".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις