Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Φροντιστήριο Μάθηση: Εγγύηση αριστείας στην Αγυιά

Φροντιστήριο Μάθηση: Εγγύηση αριστείας στην Αγυιά

Στην οδό Νοταρά 153

Το φροντιστήριο Μάθηση βρίσκεται στην Αγυιά και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση της εκπαιδευτικού κας Ρούσας Σαγιά, με τμήματα για μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου, ΕΠΑΛ, καθώς  και απόφοιτους.

Οι έμπειροι και υποστηρικτικοί καθηγητές, οι προσιτές τιμές, τα ολιγομελή τμήματα, τα θερινά τμήματα προετοιμασίας, και οι συχνές συναντήσεις με τους γονείς, είναι μερικοί μόνο από τους παράγοντες που εξασφαλίζουν τις επιτυχίες των μαθητών τους .

Όπως αναφέρουν κάποιοι από τους μαθητές που αρίστευσαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις 2021, η στοχοθεσία, το συστηματικό διάβασμα, η αποφασιστικότητα, οι συνεχείς επαναλήψεις και φυσικά η πολύτιμη στήριξη τόσο σε γνωστικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο των καθηγητών, ήταν τα συστατικά της επιτυχίας τους.

Ο Γιάννης Μπακογιάννης (εισακτέος 3ος στη Σχολή Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών του Πανεπιστημίου Πατρών με 18.950 μόρια) και ο Νίκος  Γλαβάς (αριστεύσας σε Κοινωνιολογία και Ιστορία εισακτέος  στη Σχολή Επιστημών της Εκπαίδευσης και Κοινωνικής εργασίας με 17.126 μόρια)αναφέρουν πως χρειάστηκε συστηματική μελέτη και οργάνωση για να τα καταφέρουν, ενώ δεν έλειψαν και οι μικρές καθημερινές προσωπικές θυσίες.

Ωστόσο, αναφερόμενοι στους καθηγητές του φροντιστηρίου, υπογραμμίζουν ότι ήταν πάντα  εκεί για να τους καθοδηγήσουν σωστά και  να τους τονώνουν το ηθικό μέσα στις δύσκολες συνθήκες λόγω της πανδημίας. Καταλήγουν λέγοντας ότι «η αριστεία δεν είναι εύκολη υπόθεση, αλλά άξιζαν τον κόπο η κούραση,  το διάβασμα και οι θυσίες».

Στο Φροντιστήριο Μάθηση, η επίτευξη των στόχων κάθε μαθητή,  γίνεται προσωπική υπόθεση τόσο για την κυρία Σαγιά όσο και για το διδακτικό προσωπικό.

 

Info

Φροντιστήριο Μάθηση

Νοταρά 153, Αγυιά, Πάτρα

Τηλ : 2614007891

Κιν: 6932525735

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά