Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Στο Μεσολόγγι κορυφώνονται οι «Μουσικές Βραδιές» που γνώρισαν μεγάλη επιτυχία

Στο Μεσολόγγι κορυφώνονται οι «Μουσικές ...

Με 3 μουσικές βραδιές, την Παρασκευή 3/9 με το συγκρότημα του Θωμά Θεοφιλάτου, την Κυριακή 12/9 με τον Δημήτρη Μανωλάτο και στις 17/9 με τους Βαγγέλη Μιμμή και Ευγενία Γρέντζελου

Η Ι.Π. του Μεσολογγίου παίρνει την σκυτάλη για την κορύφωση και ταυτόχρονα ολοκλήρωση της πρωτοπόρας φετινής διοργάνωσης «Μουσικές Βραδιές» που έλαβε χώρα σε πάρα πολλά δημοτικά διαμερίσματα.

Οι «Μουσικές Βραδιές» γνώρισαν μεγάλα επιτυχία όπου και να πραγματοποιήθηκαν καταφέρνοντας να δημιουργήσουν από ένα μεγάλο και χαρούμενο κοινωνικό γεγονός σε κάθε μικρό ή μεγάλο χωριό, να φέρουν τον κόσμο πιο κοντά για να διασκεδάσει και ταυτόχρονα ενισχύθηκαν και έγιναν πιο γνωστά τα εξαιρετικά τοπικά μας συγκροτήματα.

Το βράδυ της Τρίτης 31 Αυγούστου 2021, σταθμός ήταν η Μαγούλα Νεοχωρίου και ακολουθεί το Μεσολόγγι με τρείς (3) μουσικές βραδιές.

Η πρώτη είναι την Παρασκευή 3/9  με το συγκρότημα του Θωμά Θεοφιλάτου στην πλατεία Πέντε Πρωθυπουργών.

Την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021 θα συνεχίσει ο Δημήτρης Μανωλάτος με την ορχήστρα του στην κεντρική πλατεία και οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου στον πεζόδρομο όπου θα κάνουν μουσική συντροφιά στο κοινό οι Βαγγέλης Μιμμής και Ευγενία Γρέντζελου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture