Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

LIVE: Εμβόλιο COVID-19: Μύθοι και Αλήθειες- Συζήτηση στο thebest.gr

Το thebest.gr διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση, στην οποία δίνεται η δυνατότητα στο κοινό να απευθυνθεί στους ειδικούς, για να λυθούν οι όποιες απορίες σχετικά με το εμβόλιο

Καθώς έχουν συμπληρωθεί οκτώ μήνες εμβολιαστικού προγράμματος στη χώρα, η αρχική αισιοδοξία που προκάλεσε η είδηση της έναρξης του, έδωσε τη θέση της σε νέο αδιέξοδο, που προκαλείται και από τα ανεπαρκή ποσοστά εμβολιασμένων. Το thebest.gr διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση, στην οποία δίνεται η δυνατότητα στο κοινό να απευθυνθεί στους ειδικούς, για να λυθούν οι όποιες απορίες σχετικά με το εμβόλιο, την αποτελεσματικότητά του, τους κινδύνους που ενδεχομένως κρύβει και όλες τις απορίες του αντιεμβολιαστικού ή επιφυλακτικού κοινού.

Απαντήσεις στις απορίες δίνουν:ο Καθηγητής Παθολογίας - Λοιμωξιολογίας, αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών και αντιπρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Λοιμώξεων κ. Μάρκος Μαραγκός, ο καθηγητής Υγειονομικής και Περιβαλλοντικής Μηχανικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Δημοσθένης Σαρηγιάννης και ο αν. καθηγητής πνευμονολογίας και Διευθυντής του Πνευμονολογικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Αργύρης Τζουβελέκης.

Την συζήτηση θα χαιρετίσουν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Χρήστος Μπούρας και ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας, αρμόδιος για θέματα υγείας Χαράλαμπος Μπονάνος.

Συντονίζει ο δημοσιογράφος Νίκος Γιαπρακάς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις