Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δημήτρης Καρακώστας: Έκανε τον πόνο δύναμη- Τι λέει στο thebest.gr ο Ναυπάκτιος που «έχασε» τους γονείς του από κορωνοϊό και μπήκε στην Ιατρική Πατρών

Δημήτρης Καρακώστας: Έκανε τον πόνο δύνα...
Μακρυγένη Ελευθερία
[email protected]

«Νιώθω πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος σήμερα που τα κατάφερα. H Ιατρική ήταν η Σχολή που ήθελα» δηλώνει στο thebest.gr.

Παράδειγμα δύναμης και αποτελεσματικότητας. Και αυτή είναι η πραγματική επιτυχία για τον Δημήτρη Καρακώστα από τη Ναύπακτο ο οποίος με 18.682 μόρια μπήκε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών. Η περίπτωση του Δημήτρη δεν είναι απλή. Δεν είναι εύκολο ούτως ή άλλως να πετύχεις στην Ιατρική, εκείνος όμως λίγο πριν την τελική ευθεία των Πανελληνίων κλήθηκε να αντιμετωπίσει δύο σοβαρές απώλειες. Οι γονείς του πέθαναν από κορωνοϊό με διαφορά 25 ημερών στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, την άνοιξη που μας πέρασε.

Ωστόσο εν τέλει δεν εγκατέλειψε. Παρά το σκληρό αυτό γεγονός συνέχισε και σήμερα μιλά στο thebest.gr  γι΄αυτή την ξεχωριστή μέρα μιας και κατάφερε να εισαχθεί με 18.682 μόρια στην Ιατρική της Πάτρας, η οποία ήταν η πρώτη του επιλογή, καταφέρνοντας έτσι να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.

«Νιώθω πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος σήμερα που τα κατάφερα. H Ιατρική ήταν η Σχολή που ήθελα» δηλώνει στο thebest.gr.

Ο Δημήτρης Καρακώστας παρά τη σκληρή πραγματικότητα με την οποία ήρθε αντιμέτωπος, δεν λύγισε κι αν λύγισε, δεν έσπασε. Όπως λέει στο thebest.gr μάζεψε όση δύναμη είχε και προχώρησε μέχρι την επίτευξη του στόχου.

Για την απώλεια των δύο γονιών του παραδέχεται ότι «ήταν κάτι που δεν μπορούσα ποτέ να περιμένω. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο αλλά έκανα ό,τι καλύτερο μπόρεσα και αυτή ήταν η μόνη μου διέξοδος, δεν είχα άλλη επιλογή. Μόνο αυτό μπορούσα να κάνω, ο,τιδήποτε άλλο θα είχε πολύ χειρότερο αποτέλεσμα. Προσπάθησα να βρω ό,τι μπορώ για να συνεχίσω».

Για την επόμενη μέρα της νέας ζωής που ξεκινά για τον ίδιο, εκφράζει την ευχή να πάνε όλα καλά και να προχωρήσουν όλα ομαλά. Ακόμα δεν έχει επιλέξει ειδικότητα και αυτό που προέχει για εκείνον είναι να  καθίσει στα έδρανα της Ιατρικής Πατρών.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Δημήτρης Καρακώστας ήταν ανάμεσα στους προσκεκλημένους της δεξίωσης που δόθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο για την επέτειο της Αποκατάστασης της Δημοκρατίας.

φωτο eurokinissi

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις