Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Κριός

Η επικοινωνιακή σας δεινότητα μπορεί να σας βοηθήσει να φτάσετε πιο γρήγορα στην λύση των όποιων προβλημάτων αντιμετωπίζετε. Θα βρείτε κατανόηση και στήριξη σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζετε σε ένα άτομο που δεν φανταζόσασταν ποτέ… Με χαρούμενες παρέες και με αγαπημένα σας πρόσωπα θα έχετε ένα ήρεμο βράδυ! Πάρτε αποστάσεις από την καθημερινότητα σας για να μπορέσετε να δείτε καθαρά την συνολική εικόνα.

 

Ταύρος

Τα σχέδιά σας ξαφνικά μπορεί να πάρουν μια περίεργη τροπή! Επικεντρωθείτε σε ότι έχει πραγματική αξία να αφιερώσετε τον χρόνο και την ενέργεια σας και αφήστε πίσω σας όλα τα υποδεέστερα! Επαγγελματική αλλαγή πορείας θα αφήσει κάποιο ζήτημα ημιτελές ή μπαίνει προσωρινά στην ναφθαλίνη…

 

Δίδυμοι

Χρήσιμες συζητήσεις, υποσχέσεις κι ενδιαφέροντα θα φέρει η μέρα σας! Με βιαστικές μάχες, δεν κερδίζεται ο πόλεμος, αυτό θα πρέπει να έχετε πάντοτε κατά νου... Υποχωρήστε και δείξε διάθεση συνεργασίας, χωρίς αυτό να σημαίνει πως πρέπει να υποκύψετε σε τυραννικές ενέργειες σε βάρος σας εκ μέρους άλλων. Ένα κοινωνικό ζήτημα καθυστερεί ή δεν μπορείτε να ανεχτείτε τον τρόπο που πραγματοποιείται.

 

Καρκίνος

Υπάρχει η υποψία μιας νέας αρχής στον αέρα σήμερα. Μπορεί να είναι μια νέα συνεργασία, μια αλλαγή καριέρας που πλησιάζει ή ακόμη και μια σημαντική αλλαγή στην προσωπική σας ζωή, όπως μια νέα σχέση ή ένας γάμος. Διατηρήστε τις ισορροπίες ανάμεσα στην προσωπική και επαγγελματική ζωή, φροντίζοντας παράλληλα για την καλή φυσική σας κατάσταση και την υγεία σας.

 

Λέων

Η αισιοδοξία θα σας κάνει να παρατηρήσετε κάτι νέο που εμφανίζεται στην ζωή σας. Ταχτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες και θέματα περιουσιακά. Μη διαφωνήσετε με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα, θα είναι εις βάρος σας. Δημιουργική σκέψη και αποφασιστικότητα στον χειρισμό των καταστάσεων που θα προκύψουν θα χρειαστεί να επιδείξετε σήμερα. Μην ενεργείτε όμως με βάση τα στενά προσωπικά σας συμφέροντα, αλλά λαμβάνοντας υπόψη ένα ευρύτερο πλαίσιο.

 

Παρθένος

Η προσωπική σας ζωή βρίσκεται στο καλύτερο επίπεδο της και πολλές από τις έγνοιες που είχατε έχουν παραμεριστεί. Τώρα μπορείτε να επικεντρώσετε την προσοχή σας στην καριέρας σας. Γιατί ευκαιρία σαν την σημερινή σπάνια έρχεται στην ζωή μας! Φροντίστε να την αξιοποιήσετε, γιατί θα αλλάξει σε σημαντικό βαθμό η ζωή σας. Σημαντικό ρόλο θα παίξει ο τρόπος που θα χρησιμοποιήσετε την γλώσσα του σώματος.

 

Ζυγός

Ευνοούνται  αποφάσεις που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή σας. Τα άστρα είναι πολύ θετικά σήμερα απέναντι σας. Τρεχάματα για κοινωνικά θέματα ή υποχρεώσεις σας δημιουργούν ένταση και άγχος. Κάποια πράγματα όμως είναι αναπόφευκτα… Με σκληρή δουλειά και με μεγάλη υπομονή, θα καταφέρετε να ξεπεράσετε ένα προσωπικό ή επαγγελματικό πρόβλημα.

 

Σκορπιός

Μην επιμένετε στις απόψεις σας δογματικά, όταν βλέπετε ότι υπάρχουν σοβαρές διαφωνίες με τους γύρω σας. Ίσως να έχουν κάτι σημαντικό να σας πουν που θα σας αλλάξει τις απόψεις. Ακούστε τι έχουν να σας, έστω κι αν νοιώθετε πλήξη ή εκνευρισμό. Ίσως τελικά να έχετε να μάθετε κάτι! Θα χρειαστεί να συμβιβαστείτε με ανθρώπους ή καταστάσεις, αν δεν θέλετε περιπέτειες, για αυτό δείξτε αυτοκυριαρχία.

 

Τοξότης

Σε επισκέψεις ή συναντήσεις κοινωνικής φύσης, προσπαθήστε να δείξετε κατανόηση. Και αυτού του τύπου οι κοινωνικές υποχρεώσεις είναι καμιά φορά απαραίτητες. Θα βρείτε τη δύναμη, την αποφασιστικότητα και την έμπνευση να λύσετε όλα εκείνα τα προβλήματα που σας δημιουργούν άγχος. Το πλανητικό σκηνικό απαιτεί όμως από εσάς να μοιραστείτε τις σκέψεις και προβληματισμούς με τους γύρω σας!

 

Αιγόκερως

Η σχέση σας είναι σε καλό δρόμο, κάτι φαίνεται όμως να σας προβληματίζει σήμερα ή να σας δημιουργεί το αίσθημα του ανικανοποίητου. Θα πρέπει να αναζητήσετε τις απαντήσεις στον εαυτό σας, γιατί ενδεχομένως δεν δεσμεύεστε απόλυτα στην σχέση αυτή.

 

Υδροχόος

Κάτι η μέρα, κάτι οι πλανητικές συγκυρίες, η φαντασία σας, σας ταξιδεύει σε κόσμους μαγικούς και ονειρεμένους… Φροντίστε μόνο που και που να πατάτε και λίγο στο έδαφος. Έχετε καλές ηγετικές ικανότητες και μπορείτε να εμπνεύσετε τους γύρω σας, ιδίως στον εργασιακό χώρο. Εκείνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι να ανταμείβετε δίκαια τους γύρω σας για τις προσπάθειες τους.

 

Ιχθείς

Θα πρέπει να επιδείξετε πνεύμα δικαιοσύνης καθώς θα χειρίζεστε τις καταστάσεις που θα προκύψουν. Εάν είστε δίκαιοι και τίμιοι απέναντι στους γύρω σας έχετε πολλές περισσότερες πιθανότητες να πετύχετε ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Ήρθε επίσης η ώρα της σοβαρής σκέψη και της λήψης αποφάσεων σε εργασιακά θέματα. Θα πρέπει να αντιμετωπίσετε την κατάσταση κατάματα και να επιλέξετε πορεία…

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being