Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Σία Αναγνωστοπούλου: Ο Γουάτς περνά στην αιωνιότητα κουβαλώντας στους ώμους του τους Rolling Stones

Σία Αναγνωστοπούλου: Ο Γουάτς περνά στην...

Αναπαύσου εν ειρήνη όπως γράφει και το αγγελτήριο του θανάτου σου, Αιώνιε Φίλε, έγραψε στην ανακοίνωση της η Τομεάρχης πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ

Η βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου και τομεάρχης πολιτισμού σε ανακοίνωση της αναφέρεται στο θάνατο του ντράμερ του θρυλικού συγκροτήματος των Rolling Stones, Τσάρλι Γουάτς - Charlie Watts στα 80 του χρόνια.

“Ένα ιερό τέρας στην ιστορία της μουσικής υποκλίθηκε εχθές στο παγκόσμιο κοινό του, για τελευταία φορά. Ο Τσάρλι Γουότς, ο από το 1963 ντράμερ των Rolling Stones,  πέθανε ειρηνικά σε νοσοκομείο του Λονδίνου». Χαμηλόφωνος, ήρεμος, ο Γουότς έμεινε πολύ μακριά από όλη τη κοσμική «φασαρία» των υπόλοιπων φωτισμένων και μποέμ της ομάδας. Το ιδιαίτερο στυλ του, φτιαγμένο από τα δομικά στοιχεία της γλώσσας της τζαζ, η διαφορετική του άποψη για τη μουσική, η τεχνική του, θα αποτελέσουν αναπόσπαστο στοιχείο του χαρακτηριστικού «ήχου», που παραπέμπει άμεσα στον επαναστατικό ήχο της  θρυλικής λονδρέζικης μπάντας.

Ο Γουάτς περνά στην αιωνιότητα κουβαλώντας στους ώμους του τους  Rolling Stones, που μαζί με το άλλο ιερό γκρουπ της Αγγλίας , του κόσμου όλου, τους Beatles, «εφηύραν» την δεκαετία του ’60 και μαζί της αποτύπωσαν το πνεύμα μιας νέας νεολαίας σε μετάβαση προς μια διαφορετική εποχή. Αναπαύσου εν ειρήνη όπως γράφει και το αγγελτήριο του θανάτου σου, Αιώνιε Φίλε”.  

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture