Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Κομπλέ τον σκοτώσαμε"- Τι δηλώνει στο thebest ο Π. Λαλιώτης μέσα από το νοσοκομείο

"Κομπλέ τον σκοτώσαμε"- Τι δηλ...

Δέχτηκε επίθεση από τρία άτομα

"Με χτυπούσαν τρία άτομα με γροθιές και κλωτσιές", λέει στο thebest.gr μέσα από το νοσοκομείο όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται, ο αντιπρόεδρος του Συνεταιρισµού Αγελαδοτρόφων Πατρών και πρώην περιφερειακός σύµβουλος Παναγιώτης Λαλιώτης, μετά τον ξυλοδαρμό του από γνωστά σε αυτόν άτομα.

"Μη χάνετε χτυπήματα, χτυπάτε πλευρά και κεφάλι", ισχυρίζεται με βεβαιότητα πως άκουσε να λέει συγκεκριμένο άτομο που έδινε εντολές στους άλλους δυο που τον χτυπούσαν ακόμα και όταν είχε πέσει στο έδαφος. Λίγο πριν λιποθυμήσει ο κ. Λαλιώτης δηλώνει πως άκουσε το ίδιο άτομο να λέει "Ολα κομπλε, τον σκοτώσαμε, πάμε να φύγουμε".

Μετά το επεισόδιο που έγινε στην περιοχή της Χαλανδρίτσας ο κ. Λαλιώτης μεταφέρθηκε σοβαρά τραυµατισµένος στο κεφάλι, στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας». Η συµπλοκή έγινε λίγο µετά τις 20.00 το απόγευµα της περασμένης Τρίτης. 

Σύμφωνα με τον πρώην περιφερειακό σύμβουλο, ένα από τα τρία άτομα γύρισε πίσω και χτύπησε ακόμη και τον 13χρονο γιο του που βρισκόταν στο χώρο. Ο Παναγιώτης Λαλιώτης δηλώνει πως υποφέρει ακόμη και μετά από μια εβδομάδα, από κενά μνήμης.

Τι λέει μέσα από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις