Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΠΡΟΣΟΧΗ! Αυτό είναι το sms που μπορεί να κλέψει τον τραπεζικό σας λογαριασμό - ΦΩΤΟ

ΠΡΟΣΟΧΗ! Αυτό είναι το sms που μπορεί να...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας το λαμβάνουν και στην Ελλάδα

Συνεχίζεται η αποστολή sms τα οποία στόχο έχουν τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς. Το μήνυμα έρχεται στο κινητό τηλέφωνο μέσω sms το οποίο δεν το φιλτράρει όπως συμβαίνει με τα email (όπου θα καταχωρούνταν στα spam emails). Αυτό που δεν πρέπει να κάνετε είναι να πατήσετε στον σύνδεσμο (link) το οποίο περιέχεται στο SMS. Αν το πατήσετε σας οδηγεί σε μια σελίδα όπου θα κληθείτε να επαληθεύσετε τα στοιχεία της χρεωστικής σας κάρτας. 

Το SMS ανέφερε πως ενδεχομένως έγινε προσπάθεια αγοράς μέσω της τραπεζικής μας κάρτας και γι αυτό πρέπει να επαληθεύσουμε τα στοιχεία μας σε μια ιστοσελίδα η οποία ωστόσο καταλήγει σε .com και επίσης περιέχει την λέξη europe στο url του συνδέσμου. Προσπαθήσαμε να δούμε που οδηγεί το συγκεκριμένο λινκ και η κινητή συσκευή μας έβγαλε προειδοποίηση για σελίδα η οποία λειτουργεί ως phishing και στοχεύει στην αλίευση τραπεζικών στοιχείων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις