Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Σε επανέκδοση μετά τον Δεκαπενταύγουστο το "Φρανκεστάιν Τζούνιορ" και το "M*A*S*H"

Σε επανέκδοση μετά τον Δεκαπενταύγουστο ...

Σε διανομή της εταιρείας Odeon

Η εταιρεία Odeon και το φετινό, ιδιαίτερο καλοκαίρι φρόντισε να έχει τεπανεκδόσεις παλιών, κλασικών ταινιών. Μετά την θρυλική «Καζαμπλάνκα» του 1942, σε σκηνοθεσία Μάικλ Κέρτιζ με τους Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ και Ίνγκριντ Μπέργκμαν και την "Νύχτα των Βρικολάκων" παραγωγής 1967 σε σκηνοθεσία Ρόμαν Πολάνσκι με τον Τζακ Μακ Γκόουραν και τη Σάρον Τέιτ, που ήδη βγήκαν στις αίθουσες, ακολουθούν μετά το Δεκαπενταύγουστο, 2 ακόμα ταινίες αυτή τη φορά από τη δεκαετία του 1970.

Το «Φρανκενστάιν Τζούνιορ» (1974) θα κάνει πρεμιέρα σε νέες αποκατεστημένες κόπιες στις 19 Αυγούστου 2021 σε διανομή της Odeon και θα ακολουθήσει το «M*A*S*H» (1970) στις 26/8/2021.

Ο μύθος του Φρανκενστάιν γίνεται μια θαυμάσια παρωδία δια χειρός του ασυναγώνιστου Μελ Μπρουκς. Το «Φρανκενστάιν Τζούνιορ» θεωρείται μία από τις πιο διάσημες κωμωδίες τρόμου της δεκαετίας του '70 με άφθονο γέλιο και υπέροχες ερμηνείες από τους Τζιν Γουάιλντερ, Πίτερ Μπόιλ, Κλόρις Λίτσμαν και Μάρτι Φέλντμαν.

Όσο για το «M*A*S*H», θεωρείται με τη σειρά του, μία από τις ταινίες-ορόσημο της δεκαετίας του '70 με την σκηνοθετική υπογραφή του μοναδικού Ρόμπερτ Όλτμαν. Αυτή η αντιπολεμική μαύρη κωμωδία υπήρξε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες για όλους τους συντελεστές της ταινίας και αποτέλεσε την αρχή για ένα ολόκληρο franchise. Πρωταγωνιστούν οι Ντόναλντ Σάδερλαντ και Έλιοτ Γκουλντ.

Να δούμε αν όπως έγινε πέρυσι, βγουν και παιχθούν στα Odeon Veso Mare κάποια από αυτά τα υπέροχα φιλμ που κυκλοφορούν σε επανέκδοση και είναι ευκαιρία να τα ανακαλύψουν οι νεότεροι σε ηλικία σινεφίλ.

Σύμφωνα με την Odeon, στις φετινές επανεκδόσεις του καλοκαιριού, επέλεξε αγαπημένες από κοινό και κριτικούς, κλασικές και πολυβραβευμένες, ταινίες που εκτιμήθηκαν στην εποχή τους και συνεχίζουν να κλέβουν τις εντυπώσεις απ' όσους τις παρακολουθούν για πρώτη φορά.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture