Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκαν Ζήρια, Καμάρες και Λόγγος

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκαν...

Το μεγάλο στοίχημα είναι οι προτάσεις μας να γίνουν αποδεκτές για την αποκατάσταση του περιβάλλοντος & την επαναφορά της κοινωνικής και οικονομικής ζωής του τόπου μας, είπε ο Δήμαρχος

Την απόφαση κήρυξης σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας των Κοινοτήτων Ζήριας και Καμαρών της Δημοτικής Ενότητας Ερινεού και της Κοινότητας Λόγγου της Δημοτικής Ενότητας Συμπολιτείας του Δήμου Αιγιαλείας, υπέγραψε ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη Βασίλειος Παπαγεωργίου, κάνοντας δεκτό το σχετικό αίτημα που υπεβλήθη εγγράφως την 1η Αυγούστου 2021 από τον Δήμο Αιγιαλείας.

Η απόφαση ελήφθη για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από την καταστροφική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το περασμένο Σάββατο 31 Ιουλίου σε Ζήρια, Λαμπίρι, Καμάρες και Λόγγο. Η εν λόγω κήρυξη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ισχύει από την ημερομηνία εκδήλωσης του καταστροφικού φαινομένου και για έξι μήνες, ήτοι έως και 31 Ιανουαρίου 2022.

Σε δήλωση του ο Δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος ανέφερε ότι η περιοχή που επλήγη από πυρκαγιά πριν από πέντε ημέρες τέθηκε υπό το καθεστώς έκτακτης ανάγκης χάρη στις συγκεκριμένες προσπάθειες του Δήμου, της Περιφέρειας, της Πολιτείας. Απομένει να δούμε τα αποτελέσματα να φτάσουν στους δικαιούχους ιδιώτες αλλά και να έχουμε γρήγορη αποκατάσταση των υποδομών.

Το μεγάλο στοίχημα είναι οι προτάσεις μας να γίνουν αποδεκτές για την αποκατάσταση του περιβάλλοντος και την επαναφορά της κοινωνικής και οικονομικής ζωής του τόπου μας. Στην άμεση αποτελεσματικότητα κρινόμαστε όλοι, τόνισε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος του Δήμου Αιγιαλείας.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις