Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Φωτιά στη Ζήρια: Σε ποια σημεία παραμένουν κλειστές οι Εθνικές Πατρών- Αθηνών

Φωτιά στη Ζήρια: Σε ποια σημεία παραμένο...

Ανασχεδιάστε το ταξίδι σας συστήνει

Όπως είναι γνωστό, ο αυτοκινητόδρομος της Ολυμπίας Οδού παραμένει από σήμερα το μεσημέρι κλειστός, στο τμήμα του από τον Σταθμό Ελαιώνα (ΧΘ 163) έως τον Σταθμό Ρίου (ΧΘ 200), σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων Αρχών λόγω μεγάλης δασικής πυρκαγιάς στην περιοχή της Ζήρειας-Καμαρών Αχαΐας αναφέρει η Ολυμπία Οδός σε ανακοίνωσή της και συνεχίζει:

 

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους οδηγούς, ότι το φαινόμενο, δυστυχώς, παραμένει σε εξέλιξη με άγνωστο χρονικό ορίζοντα αποκλιμάκωσης και για αυτό τους παρακαλούμε, όπως ανασχεδιάσουν το ταξίδι τους σήμερα και ενδεχομένως και αύριο μέχρι να υπάρξει νέα σχετική ενημέρωση από τις Αρχές.

 

Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τις οδηγίες των αρμοδίων Αρχών.

Στο μεταξύ η αστυνομια σε νεότερη ενημέρωση της αναφέρει:

ΠAPAKAΛOYNTAI OI OΔHΓOI ΠOY KATEYΘYNONTAI MEΣΩ THΣ ΓEΦYPAΣ PIOY - ANTIPPIOY ΠPOΣ AΘHNA NA XPHΣIMOΠOIOYN THN EΘNIKH OΔO NAYΠAKTOY ITEAΣ. H KYKΛOΦOPIA TΩN OXHMATΩN ΣTH NEA KAI ΣTHN ΠAΛAIA EΘNIKH OΔO AΘHNΩN ΠATPΩN EXEI ΔIAKOΠEI KAI ΣTA ΔYO PEYMATA KYKΛOΦOPIAΣ AΠO ΔPEΠANO MEXPI KAI EΛAIΩNA.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις