Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πόθεν Έσχες: Τι περιουσία έχουν οι αιρετοί μας άρχοντες- Δείτε τα εισοδήματα Πελετίδη και Φαρμάκη

Πόθεν Έσχες: Τι περιουσία έχουν οι αιρετ...

Τα στοιχεία γνωστοποιήθηκαν αυτές τις μέρες

Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης στη δήλωση Πόθεν Έσχες γα το 2019 παρουσίασε εισοδήματα της τάξης των 43.146,42 ευρώ που προέρχονται από μισθωτές υπηρεσίες, πρόσθετες αμοιβές, κ.α. καθώς και 55.000 από ακίνητα και μερίσματα. Σε αυτά προστίθενται τα εισοδήματα της συζύγου του κ. Πελετίδη, της Αικατερίνης Κοκόλη που φτάνουν το ποσό των 30.102,48 ευρώ και προέρχονται από μισθωτές υπηρεσίες, επιδόματα, πρόσθετες αμοιβές και μερίσματα. Δηλώνει πέντε ακίνητα σε Πάτρα και Ρίο.

Δείτε αναλυτικά τη δήλωση Πόθεν έσχες του Δημάρχου, την κινητή και ακίνητη περιουσία του εδώ

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Νεκτάριος Φαρμάκης στη δική του δήλωση Πόθεν έσχες για το έτος 2019 παρουσίασε εισοδήματα 21.849,82 ευρώ που προέρχονται από μισθωτές υπηρεσίες, έσοδα από ακίνητα, μερίσματα, κ.α. ενώ η σύζυγος του, Ευανθία Παππά δήλωσε εισόδημα της τάξης των 17.154,73 ευρώ που προέρχεται από επιχειρηματική δραστηριότητα και από εισοδήματα που εξαιρούνται  από φόρο και εισφορά. Ο κ. Φαρμάκης εμφανίζει και μετοχές ενώ με τη σύζυγό του διατηρούν και τραπεζική θυρίδα.. Επίσης διατηρεί µετοχές τραπεζών, κ.ά.
Ακόµη δηλώνει δώδεκα ακίνητα στην Αιτωλοακαρνανία που αποκτήθηκαν από προηγούµενη χρήση, αλλά και δωρεές, γονικές παροχές και κληρονοµιά.

Αναλυτικά η δήλωση εδώ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις