Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Εκδήλωση το Σάββατο 31 Ιουλίου στο Γρηγόρι Αιγιαλείας

Εκδήλωση το Σάββατο 31 Ιουλίου στο Γρηγό...

Θα περιλαμβάνει προβολή, από βιντεοπροβολέα, αποσπασμάτων από τις κεντρικές εκδηλώσεις των ετών 2018 και 2019 του Φεστιβάλ Σταφίδας

Ο Φιλοπροοδευτικός Σύλλογος του χωριού Γρηγόρι Αιγιάλειας «Ο Άγιος Γρηγόριος», που από το έτος 1996 διοργανώνει ανελλιπώς τις πολυποίκιλες εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Σταφίδας, (εκτός φυσικά από το έτος 2020 λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας), για φέτος διοργανώνει, αυτό το Σάββατο 31 Ιουλίου και ώρα 9.30 μ.μ. εκδήλωση στην πλατεία του χωριού, τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει προβολή, από βιντεοπροβολέα, αποσπασμάτων από τις Κεντρικές Εκδηλώσεις των ετών 2018 και 2019.

Η προσπάθεια του Συλλόγου είναι να υπάρξει, όσο το δυνατόν, μικρότερο κενό εξ αιτίας της πανδημίας, (για να μην ξεχνιόμαστε), αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου εύχεται και ελπίζει του χρόνου, το 2022, να είναι οι συνθήκες κανονικές και κατάλληλες ώστε να διοργανώσει το Φεστιβάλ Σταφίδας σύμφωνα με τον βασικό σχεδιασμό που είχε προγραμματίσει για το Φεστιβάλ Σταφίδας του 2020, το οποίο δεν πραγματοποιήθηκε λόγω της πανδημίας, εμπλουτισμένο και προσαρμοσμένο στην πραγματικότητα που ζούμε.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου εύχεται τέλος καλό τρύγο και καλό υπόλοιπο Καλοκαίρι σε όλους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture