Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δροσιά Αχαΐας: Απομακρύνθηκαν περί τα 100 άτομα- "Ρυθμιστής ο αέρας" λέει ο Θ. Μπαρής- Λιποθύμησε πυροσβέστης- ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

 Δροσιά Αχαΐας: Απομακρύνθηκαν περί τα 1...

Μεγάλη επιχείρηση της πυροσβεστικής

ΝΕOTEΡΟ: Συνεχίζεται η μάχη της πυροσβεστικής με τις φλόγες στη Δροσιά Αχαΐας . Όπως επεσήμανε ο Δήμαρχος Ερυμάνθου Θεόδωρος Μπαρής μιλώντας στο thebest.gr από το χωριό της Δροσιάς απομακρύνθηκαν περί τα 100 άτομα. Ο οικισμός απειλήθηκε ωστόσο δεν έχει καεί σπίτι ενώ την κατάσταση δυσκολευει ο αέρα ο οποίος όπως επεσήμανε, είναι αλλοπρόσαλλος και αλλάζει διαρκώς η φορά του.  Να σημειωθεί ότι οι κάτοικοι μεταφέρθηκαν στην Κοινότητα Κούμπαρι και όσοι έχουν σπίτα στην Πάτρα θα μετακινηθούν εκεί.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ  Μαίνεται η φωτιά στη Δροσιά Τριταίας για την αντιμετώπιση της οποίας ζητήθηκε η συνδρομή και του ρωσικού "γίγαντα" Beriev 200. Πυροσβέστης σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες λιποθύμησε και κλήθηκε το ΕΚΑΒ ενώ ζητήθηκε ενίσχυση των δυνάμεων της πυροσβεστικής με οχήματα από την Ηλεία. Στον τόπο της πυρκαγιάς μεταβαίνει και ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος. Επί τόπου και από την πρώτη στιγμή όπου ξέσπασε η φωτιά, βρίσκεται ο Δήμαρχος Ερυμάνθου Θεόδωρος Μπαρής ο οποίος όπως επισημαίνει η κατάσταση είναι δύσκολη λόγω της φοράς των ανέμων, η οποία μεταβάλλεται διαρκώς. Η αστυνομία έχει αποκλείσει τον δρόμο που οδηγεί στο χωριό.

 

Beriev 200: Και ο ρωσικός "γίγαντας" στη φωτιά στη Ζήρια!

 ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες εκκενώνεται από την πυροσβεστική το χωριό Δροσιά Τριταίας, αφού οι φλόγες από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 11 το πρωί πλησιάζουν επικίνδυνα την κατοικημένη περιοχή.

11.22 πμ Συναγερμός πριν λίγο στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της Πάτρας. Τα πυροσβεστικά σπεύδουν στη Δροσιά Αχαϊας μετά από ενημέρωση για εκδήλωση φωτιάς σε Δασική έκταση. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει ζητηθεί η συνδρομή εναέριων μέσων αλλά και ενισχύσεων από άλλες περιοχές.

 Περισσότερα σε λίγο

 

πρώτη ενημέρωση 11.22

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις