Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαΐα - ΤΩΡΑ: Μάχη για τη μεγάλη φωτιά στη Ζήρια- Την οριοθέτησαν- ΒΙΝΤΕΟ

Αχαΐα - ΤΩΡΑ: Μάχη για τη μεγάλη φωτιά σ...

Στην Αιγιάλεια

ΝΕΟΤΕΡΟ: Οριοθετήθηκε η μεγάλη φωτιά στη Ζήρια στην Αιγιάλεια. Οι ρίψεις νερού από αέρος συνεχίζονται ωστόσο δεν συνδράμει πλέον το ρωσικό Beriev 200. To έργο της κατάσβεσης συνεχίζεται.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ: Συνεχίζουν τη μάχη μς τις φλόγες στη Ζήρια τόσο οι εναέριες όσο και οι επίγειες δυνάμεις της πυροσβεστικής. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από την πυροσβεστική η εικόνα της φωτιάς είναι καλύτερη και η κατάσβεση συνεχίζεται. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε αγροτοδασική έκταση στη Ζήρια με κατεύθυνση την Άνω Ζήρια και δεν φαίνεται ως τώρα να κινδυνεύουν σπίτια. Στο έργο της κατάσβεσης αξιοποιείται και το ρωσικό Beriev 200.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ πώς φαίνεται η φωτιά από την Εθνική.

Beriev 200: Και ο ρωσικός "γίγαντας" στη φωτιά στη Ζήρια!

 

ΝΩΡΙΤΕΡΑ Συνεχίζεται η μάχη της πυροσβεστικής με τις φλόγες στη Ζήρια ΑιγBeriev 200ιαλείας από γη και αέρος.  Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε αγροτοδασική έκταση. Επιχειρούν 49 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 14 οχήματα, 1 Ε/Π και 4 αεροσκάφη με το BERIEV-200. Σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική, δεν απειλούνται μέχρι στιγμής σπίτια.

 

ΝΩΡΙΤΕΡΑ Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στη Ζήρια Αιγιαλείας. Έχουν κινητοποιηθεί επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Η φωτιά έχει εκδηλωθεί σε αγροτοδασική έκταση. Το έργο της πυροσβεστικής στην οποία έχει σημάνει συναγερμός καλείται να συνδράμει η αστυνομία για τη διευκόλυνση της πρόσβασης των πυροσβεστικών δυνάμεων. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η πυρκαγιά είναι μεγάλη αλλά δεν φαίνεται αν απειλούνται σπίτια.

 

πρώτη ενημέρωση 14.15

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις