Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία: Μπαράζ συλλήψεων για μέτρα κορωνοϊου, ωράριο και ηχορύπανση

Ηλεία: Μπαράζ συλλήψεων για μέτρα κορωνο...

Σε ελέγχους το βράδυ του Σαββάτου

Συνελήφθησαν, σήμερα τα ξημερώματα, σε περιοχές της Ηλείας, από αστυνομικούς των Αστυνομικών Τμημάτων Κρεστένων και Βουπρασίας, δύο ημεδαποί άνδρες, διότι λειτουργούσαν καταστήματα, όπου στο ένα από αυτά αναπαράγονταν μουσική και χόρευαν τέσσερα άτομα σε εξωτερικό υπαίθριο του και στο έτερο κατάστημα εξυπηρετούνταν οκτώ πελάτες μη καθήμενοι.

Στους ιδιοκτήτες των καταστημάτων βεβαιώθηκαν διοικητικά πρόστιμα (2000) ευρώ και αναστολή λειτουργίας των καταστημάτων επί (7) ημέρες.

Επίσης, συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στον Πύργο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και η μουσική που εκπέμπονταν υπερέβαινε τη μέγιστη επιτρεπόμενη ηχοστάθμη.

Στο μεταξύ, συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, σε περιοχή της Ηλείας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ήλιδας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι λειτουργούσε ως ιδιοκτήτης κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου αναπαράγονταν μουσική, πέραν του προβλεπόμενου ωραρίου λειτουργίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις