Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πυρκαγιά σε Εύβοια και Επίδαυρο - Κινδυνεύουν σπίτια στη Λίμνη Ευβοίας

Πυρκαγιά σε Εύβοια και Επίδαυρο - Κινδυν...

Επιχειρεί η Πυροσβεστική

Πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου κοντά στην περιοχή της Λίμνης Ευβοίας, αλλά και στη Δ.Ε. Ασκληπιείου στην Επίδαυρο.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, περίπου στις 4 το μεσημέρι του Σαββάτου ξέσπασε φωτιά σε δασική έκταση στη Λίμνη Ευβοίας. Άμεσα κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Στο σημείο βρίσκονται και υδροφόρες του Δήμου καθώς και εθελοντικές ομάδες.

Όπως αναφέρει το evima.gr, o δήμαρχος Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας, Γιώργος Τσαπουρνιώτης είπε χαρακτηριστικά: «Κινδυνεύουν περίπου δέκα σπίτια, οι κάτοικοι δεν απομακρύνονται και καταβρέχουν με λάστιχα για να σώσουν τις περιουσίες τους. Είμαστε εν αναμονή των εναέριων μέσων ενώ παράλληλα επιχειρούν επίγειες δυνάμεις της πυροσβεστικής και υδροφόρες του Δήμου Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας. Η φωτιά είναι μεγάλη και γίνονται προσπάθειες να περιοριστεί».

 

Λίγη ώρα νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι πυρκαγιά είχε ξεσπάσει σε δασική έκταση στη Δημοτική Ενότητα Ασκληπιείου Επιδαύρου. Στο σημείο επιχειρούν 52 πυροσβέστες με 17 οχήματα και δύο πεζοπόρα τμήματα, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού δύο αεροπλάνα και ένα ελικόπτερο. Το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων συνδράμουν υδροφόρες και μηχανήματα έργου της αυτοδιοίκησης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις