Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Μετακινήσεις γιατρών η λύση για τα κενά στο Ακτινολογικό του "Αγ. Ανδρέα"

Πάτρα: Μετακινήσεις γιατρών η λύση για τ...

Μετά τις παραιτήσεις που υπήρξαν

Ακολουθώντας την πάγια τακτική της σε αντίστοιχες περιπτώσεις κενών σε Νοσοκομεία της περιοχής μας, η 6η Υγειονομική Περιφέρεια κάλυψε με μετακινήσεις από άλλα νοσηλευτικά ιδρύματα τις παραιτήσεις ακτινολόγων από τον "Άγιο Ανδρέα", παραιτήσεις που είχαν δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα στην λειτουργία του τμήματος. Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: 

"Άμεσα ήσαν τα αντανακλαστικά της 6ης ΥΠΕ και του Διοικητή της κ. Γιάννη Καρβέλη, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η δυσλειτουργία που προκλήθηκε στο Ακτινολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» ύστερα από τις παραιτήσεις ιατρών.

Από την πρώτη στιγμή αναπτύχθηκαν πρωτοβουλίες από τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννη Καρβέλη, και ήδη πέντε ιατροί μετακινούνται στο εν λόγω Τμήμα, υπερκαλύπτοντας ουσιαστικά το κενό που δημιουργήθηκε.

Πιο συγκεκριμένα, από την 1η Αυγούστου, μετακινείται ιατρός από το ΠΠΝΠ για τις εφημερίες του Ακτινολογικού Τμήματος στον Άγιο Ανδρέα. Από σήμερα ένας ιατρός, θα καλύπτει ολοκληρωτικά το τμήμα και ένας ακόμη ιατρός θα καλύπτει το εφημεριακό πρόγραμμα του Ακτινολογικού Τμήματος. Μία ιατρός, επίσης, θα αναλάβει πλήρη υπηρεσία στο Ακτινολογικό Τμήμα, πιθανότατα από την ερχόμενη εβδομάδα.

Παράλληλα, κατόπιν παρέμβασης του κ. Καρβέλη και συναίνεσης του καθηγητή Διευθυντή του Ακτινολογικού Τμήματος στο ΠΠΝΠ κ. Καρναπατίδη, δύο ειδικευόμενοι Ακτινολόγοι θα ενισχύσουν το Ακτινολογικό Τμήμα του Γενικού Νοκομείου "Άγιος Ανδρέας".

Σήμερα Τετάρτη 21 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο γραφείο του κ. Καρβέλη, παρουσία και του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών κ. Ηλία Θεοδωρόπουλου, με μία εκ των παραιτηθέντων ιατρών, Ακτινολόγων και κατόπιν γόνιμης και εποικοδομητικής συζήτησης, προέκυψε ότι η ιατρός θα επανέλθει στα καθήκοντά της.

Ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ κατά τη διάρκεια της συζήτησης, εξήρε την προσωπικότητα της ιατρού και την επιστημονική προσπάθεια που έχει καταβάλει μέχρι σήμερα, ενώ δεσμεύτηκε για μια σειρά παρεμβάσεων που θα διευκολύνουν το έργο της."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις