Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πριν το μηχανογραφικό, ενημερώσου για τα προγράμματα της Σχολής Οικονομικών Επιστημών & Διοίκ. Επιχειρήσεων του Παν/μίου Πατρών

Πριν το μηχανογραφικό, ενημερώσου για τα...

Εξασφάλισε μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία

Η επιλογή κατάλληλου αντικειμένου σπουδών αποτελεί το πρώτο σημαντικό βήμα για μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία, η οποία συνδέεται με την πλήρωση των προσωπικών φιλοδοξιών των υποψηφίων. Το σύγχρονο, διαρκώς μεταβαλλόμενο και δυναμικό εργασιακό περιβάλλον, απαιτεί τη διαμόρφωση εκπαιδευτικού υποβάθρου και την ανάπτυξη δεξιοτήτων που συνδέονται με την αγορά εργασίας, συνδυάζοντας τόσο την ευρυμάθεια όσο και την εξειδίκευση. Οι σπουδές στην Οικονομική και Διοικητική Επιστήμη αποτελούν σημείο συνάντησης διαφόρων επιστημών, τόσο από το πεδίο των κοινωνικών  επιστημών όσο και από εκείνο των ποσοτικών επιστημών και των νέων τεχνολογιών. Κατά συνέπεια, χαρακτηρίζονται από ευρύτητα και πλουραλισμό με σκοπό την διάπλαση νέων επιστημόνων, οι οποίοι/ες είναι πολυσχιδείς και ικανοί/ές να ανταπεξέρχονται στις απαιτητικές συνθήκες του σύγχρονου εργασιακού περιβάλλοντος.

Η Σχολή Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών, προσφέρει σύγχρονες σπουδές

Οι απόφοιτοι των Τμημάτων της Σχολής αποκτούν όλα τα αναγκαία θεωρητικά εφόδια και τις επιστημονικές δεξιότητες σε πληθώρα επιστημονικών πεδίων, τα οποία περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων το μάρκετινγκ, τη διαχείριση ανθρώπινων πόρων, την λογιστική και τα χρηματοοικονομικά, τις ποσοτικές μεθόδους, την πληροφορική, τη διοίκηση παραγωγής και αλυσίδων εφοδιασμού και την οικονομική ανάλυση.

Δια μέσου της εφαρμογής σύγχρονων διδακτικών μεθόδων, οι απόφοιτοι αποκτούν κρίσιμες «οριζόντιες» δεξιότητες αποτελεσματικής επικοινωνίας, επίλυσης προβλημάτων, εργασίας σε ομάδες, διαχείρισης χρόνου, προσαρμοστικότητας σε νέες καταστάσεις και κριτικής σκέψης.

Η Σχολή Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών αποδίδει ιδιαίτερη βαρύτητα στην επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων της. Κατά συνέπεια, το σύνολο του διδακτικού, ερευνητικού και διοικητικού προσωπικού συνεισφέρει στην κατάλληλη προετοιμασία των φοιτητών/τριών για την εργασιακή ζωή, στην καθοδήγηση τους και στην παροχή υποστήριξης για την επίτευξη των επαγγελματικών φιλοδοξιών τους. Έχει εξασφαλίσει συνεργασία με πλήθος ιδιωτικών εταιριών μέσω ερευνητικών προγραμμάτων και προγραμμάτων Πρακτικής Άσκησης. Επίσης, έχει συνάψει μνημόνια συνεργασίας με πλήθος οργανισμούς (π.χ. Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος).

Ευρισκόμενη στην καρδιά της Δυτικής Ελλάδας, η Σχολή Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών:

  • Έχει πάνω από 20 χρόνια προσφορά στην ανώτατη εκπαίδευση στον πυρήνα της Οικονομικής και Διοικητικής Επιστήμης
  • Προσφέρει σύγχρονα Προγράμματα Σπουδών καλύπτοντας τους βασικούς τομείς της Ελληνικής Οικονομίας αλλά και τις πλέον σύγχρονες τάσεις (π.χ. καινοτομία, 4η Βιομηχανική Επανάσταση, κ.α)
  • Προσφέρει μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών σε επιστημονικά πεδία αιχμής
  • Κατέχει θέσεις διάκρισης σε διεθνείς καταλόγους αξιολόγησης Πανεπιστημίων
  • Χαρακτηρίζεται από υπευθυνότητα και οργάνωση στην υποστήριξη των φοιτητών

Η φοίτηση στη Σχολή αποτελεί επένδυση για το μέλλον και επιλογή των επιτυχημένων!

Ενημερώσου αναλυτικά εδώ: https://www.upatras.gr/education/undergraduate-studies/school-of-economics-and-business

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά