Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το "Άλμα Ζωής" ν. Αχαΐας πραγματοποίησε μία ξεχωριστή καλοκαιρινή βραδιά -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Το "Άλμα Ζωής" ν. Αχαΐας πραγμ...

Στο εξοχικό κέντρο Διάκου τη Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021 τηρώντας τα υγειονομικά μέτρα κατά του covid 19

Σε μία ξεχωριστή εκδήλωση εξελίχθηκε το βράδυ της Δευτέρας 28 Ιουνίου 2021 στο εξοχικό κέντρο Διάκου, όπου ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Αχαΐας υποδέχθηκε μετά από πολύ καιρό, τηρώντας τα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα για την προστασία από τον Covid19, μέλη και φίλους, σε περιορισμένο αριθμό, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του. Με καλοκαιρινή διάθεση, σε ευφρόσυνη ατμόσφαιρα, με θέα την Πάτρα και το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα, οι συμπολίτισσες και συμπολίτες μας απόλαυσαν μια βραδιά με ζωντανή μουσική, ελαφρύ ποτό και μεζέ.

Η προσέλευση του κόσμου, ο οποίος έχει αγκαλιάσει το έργο του συλλόγου «Άλμα Ζωής» και το αποδεικνύει με την παρουσία και στήριξή του σε όλες τις εκδηλώσεις του Συλλόγου, συγκίνησε όλα τα μέλη του, τα οποία εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η πρόεδρος στο «Άλμα Ζωής» ν. Αχαΐας Λιολιώ Κολυπέρα, ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την προσέλευση και την εμπιστοσύνη στο κάλεσμα και το έργο του Συλλόγου και έκανε σύντομη αναφορά στις δράσεις της προηγούμενης περιόδου, αλλά και στις δράσεις που προγραμματίζονται το επόμενο διάστημα.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ κος Γιάννης Καρβέλης, εκπρόσωποι του Βουλευτή Αχαΐας κου Ιάσωνα Φωτήλα, ο πρώην αντινομάρχης Δημόσιας Υγείας – Κοινωνικής Αντίληψης & Προνοιακής Μέριμνας κος Γεράσιμος Φεσσιάν, η πρόεδρος του Ομίλου Εθελοντών κατά του Καρκίνου Αγκαλιάζω Ν. Αχαΐας κα Λαμπρινή Παπαχρυσανθάκη, η πρόεδρος του ΔΣ των Μαχητών κα Μάρθα Χριστοπούλου, η πρόεδρος του ΔΣ της Ελληνικής Εταιρίας Αντιρευματικού Αγώνα Ν. Αχαΐας (ΕΛΕΑΝΑ) κα Μάχη Σαλαμαλίκη, η πρόεδρος της Ένωσης Γυναικών Πάτρας κα Άννα Μαρία Ρογδάκη, εκπρόσωποι της Ελληνικής Ένωσης για την Αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης κατά Πλάκας, εκπρόσωποι του Ροταριανού Ομίλου Πάτρας καθώς και μέλη άλλων Συλλόγων.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου εκφράζει δημοσίως τις θερμές ευχαριστίες του προς τις φίλες και τους φίλους που παρευρέθηκαν στην «καλοκαιρινή βραδιά» και εύχεται σε όλους καλό καλοκαίρι!

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνονται στην κυρία Άννα – Μαρία Ρογδάκη και την Diamond Events, που ανέλαβαν τον στολισμό του χώρου της εκδήλωσης.

Τη ζωντανή μουσική επένδυση της βραδιάς ανέλαβε ο Βασίλης Ακριβός.

Η λειτουργία των γραφείων του Συλλόγου, στην οδό Γούναρη 37 (τηλ. 2610 222274), θα συνεχισθεί κανονικά και τους καλοκαιρινούς μήνες.

www.almazoispatras.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις