Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

«Βούλιαξαν» Λόγγος και Σελιανίτικα το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

«Βούλιαξαν» Λόγγος και Σελιανίτικα το τρ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Ανησυχία για το μέλλον

«Ανάσα» πήραν οι ξενοδόχοι σε Λόγγο και Σελιανίτικα, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Μετά από έναν δύσκολο χειμώνα αλλά και ένα αβέβαιο καλοκαίρι που διανύουμε υποδέχθηκαν κόσμο που θέλησε να χαλαρώσει και να απολαύσει τον ήλιο και την θάλασσα στην περιοχή. Μάλιστα η πληρότητα άγγιξε το 90%.

Ήταν η πρώτη σημαντική «ανάσα» μετά από ένα καταστροφικό χειμώνα. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει από εδώ και πέρα, μέσα στο καλοκαίρι

Όπως αναφέρει μιλώντας στο thebest.gr ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Αχαΐας, «η κίνηση το τριήμερο στην περιοχή ήταν ικανοποιητική. Η πληρότητα άγγιξε το 90% το Σαββατοκύριακο αφού στο Λόγγο αλλά και στα Σελιανίτικα βρέθηκαν όχι μόνο Πατρινοί αλλά και Αθηναίοι. 

Η κίνηση του τριημέρου θύμιζε άλλες καλές εποχές. Πέρσι τα πράγματα ήταν πιο πεσμένα λόγω της πανδημίας και της γενικότερης ανασφάλειας. Φέτος ήταν καλύτερα, ήταν σαν να έγινε μία επανεκκίνηση. Πάντα, προ κορωνοϊού, το τριήμερο του Αγίου πνεύματος ήταν η πρώτη επαφή, η εκκίνηση του καλοκαιριού. 

Ήταν η πρώτη σημαντική «ανάσα» μετά από ένα καταστροφικό χειμώνα. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει από εδώ και πέρα, μέσα στο καλοκαίρι. Ένα τεράστιο κομμάτι θα το κρίνει ο εισερχόμενος τουρισμός. Υπάρχουν πολλές αβεβαιότητες, όπως τι θα συμβεί με τους τουρίστες από την Βρετανία που τροφοδοτούν κυρίως τα ιόνια νησιά αλλά και εμάς. Είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι, ελπίζουμε για το καλύτερο αλλά θα είναι μία δύσκολη χρονιά απ’ ότι φαίνεται.

Υπάρχουν ελάχιστες κρατήσεις, από τις 10-15 Ιουλίου και μετά ενώ όπως προ είπα υπάρχει το μεγάλο ερωτηματικό του εισερχόμενου τουρισμού, αν δηλαδή θα ξεκινήσουν οι ξένοι να έρχονται ξανά στην περιοχή μας. Υπάρχει σε όλους μας μία αγωνία, ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει τα προγράμματα χρηματοδότησης τα οποία περιμένουμε και βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μία αβεβαιότητα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις