Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Πρύτανης Χρήστος Μπούρας είχε συναντήσεις με Αλεξοπούλου και Φωτήλα

Ο Πρύτανης Χρήστος Μπούρας είχε συναντήσ...

Συμφωνήθηκε ότι πρόταγμα όλων είναι η περαιτέρω ανάπτυξη του Πανεπιστημίου Πατρών και η προσέλκυση επενδύσεων

Διαδοχικές συναντήσεις είχε ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Χρήστος Μπούρας με τους Βουλευτές Αχαΐας κ.κ. Χριστίνα Αλεξοπούλου & Ιάσονα Φωτήλα καθώς και τηλεδιάσκεψη με τον Πρόεδρο του ΔΣ του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Πιο συγκεκριμένα συνάντηση εργασίας με πρωτοβουλία της Βουλευτού Αχαΐας της Ν.Δ. Χριστίνας Αλεξοπούλου, πραγματοποίησε ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών, Καθηγητής Χρήστος Μπούρας, στην οποία μετείχε και ο Αντιπρύτανης Φοιτητικής Μέριμνας, Καθηγητής Μάρκος Μαραγκός. Στη συνάντηση ετέθησαν από τη Βουλευτή θέματα προσέλκυσης επενδύσεων στην Πάτρα και ειδικότερα εξέφρασε τη διάθεση υποστήριξης του Πανεπιστημίου Πατρών.

Την περασμένη Τρίτη 15.6.2021 ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών πραγματοποίησε τηλεδιάσκεψη με τον Πρόεδρο του ΔΣ του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού»,  Κώστα Γιαννόπουλο. Στο πλαίσιο της τηλεδιάσκεψης ο Πρύτανης κ. Μπούρας εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση και την στήριξή του στις δράσεις του Συλλόγου.

Τέλος την Παρασκευή 18.6.2021 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών Καθηγητή Χρήστου Μπούρα με τον Βουλευτή Αχαΐας της ΝΔ Ιάσονα Φωτήλα όπου συζητήθηκαν διεξοδικά θέματα του Πανεπιστημίου, αλλά και προβλήματα που έχουν προκύψει λόγω του εξορθολογισμού του Ακαδημαϊκού Χάρτη. Τέλος, συμφωνήθηκε ότι πρόταγμα όλων είναι η περαιτέρω ανάπτυξη του Πανεπιστημίου Πατρών και η προσέλκυση επενδύσεων λόγω της υψηλής τεχνολογίας που παράγει το Ίδρυμα,  γεγονός που σηματοδοτεί και την ανάπτυξη της περιοχής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις