Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

 

Κριός

Σήμερα έχετε την ευχέρεια και την πλανητική εύνοια να περάσετε ένα ήρεμο βράδυ, με πολύ διασκέδαση! Πιθανόν η παρουσία στενών φίλων ή του αγαπημένου σας προσώπου θα συμβάλει στην καλή σας διάθεση. Ωστόσο καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί με τα νέα άτομα που θα γνωρίσετε.

 

Ταύρος

Το πλανητικό σκηνικό της μέρας θα φέρει μεγάλη ικανοποίηση σε πολλούς μεταξύ σας! Υπάρχει μια πιθανότητα να πραγματοποιήσετε μια αγορά υπό πολύ ευνοϊκούς όρους, που θα σας ωφελήσει σε βάθος χρόνου. Όσο για τη συναισθηματική σας ζωή, και αυτή υπόσχεται ηρεμία και απλότητα.

 

Δίδυμοι

Το απόγευμα συνιστάται να μετέχετε σε μια δραστηριότητα που έχει το στοιχείο του νερού, όπως το κολύμπι σε μια πισίνα ή η σάουνα, μια και αυτό θα σας βοηθήσει να αποβάλλετε το συσσωρευμένο άγχος και την ένταση. Θα πρέπει επίσης να καλωσορίσετε κάθε εποικοδομητική δραστηριότητα που θα δώσει νόημα στον ελεύθερο σας χρόνο.

 

Καρκίνος

Για τους Καρκίνους, η σημερινή μέρα μπορεί να είναι μια μέρα θριάμβου! Είναι πολύ πιθανό ένα project σας να ολοκληρωθεί με απόλυτη επιτυχία ή ενδεχομένως να βιώσετε στιγμές ευτυχίας στην προσωπική σας ζωή, με την έλευση ενός απογόνου, την επανασύνδεση σας με τον σύντροφο σας, την επιστροφή του συντρόφου σας από ένα μακροχρόνιο ταξίδι ή, για τους αδέσμευτους, με το ξεκίνημα μιας νέα συναισθηματικής σχέσης.

 

Λέων

Σήμερα, φίλοι Λέοντες, δεν είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να βρείτε το εξιλαστήριο θύμα για τα χρονίζοντα προβλήματα σας. Οι αρνητικές σκέψεις το μόνο που θα καταφέρουν είναι να χαλάσουν το Σάββατό σας. Ίσως να είναι καλύτερο να αναβάλλετε τις ευθύνες που σας αναλογούν σε πρόβλημα και δυσκολίες που αντιμετωπίζετε… Αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει και να διασκεδάσει.

 

Παρθένος

Είστε λίγο εκτός τόπου και χρόνου σήμερα, κάτι που μπορεί να σας οδηγήσει σε παραλογισμούς. Υπάρχει η πιθανότητα να χαθείτε σε ένα λαβύρινθο ονείρων και προσδοκιών, πολύ μακρινό όμως από την πραγματικότητα που επικρατεί... Η αντικειμενικότητα θα είναι παντελώς απούσα.  Ως εκ τούτου, χρειάζεται προσοχή σε κινήσεις που αφορούν τα επαγγελματικά ή οικονομικά σας.

 

Ζυγός

Μια νέα επιρροή στον εργασιακό σας χώρο θα σας βοηθήσει να δείτε κάποια πράγματα από μια άλλη οπτική γωνία. Έχετε ανοιχτό το μυαλό και τα μάτια σας γιατί μια ευκαιρία καριέρας πλησιάζει… Τις βραδινές ώρες θα πρέπει να προσφέρετε την στήριξη σας σε άτομα που αντιμετωπίζουν δυσκολίες οικονομικής ή συναισθηματικής φύσης σήμερα.

 

Σκορπιός

Θα διαπιστώσετε κατά την διάρκεια της μέρας ότι στην παρούσα επαγγελματική φάση η ομαδική δουλειά θα σας έδινε μια επιπλέον ώθηση. Αξιολογήστε τους συνεργάτες ή συναδέλφους και προωθήστε σε μια συνεργασία, αν αυτό είναι εφικτό.

 

Τοξότης

Ένταση καταγράφεται στον επαγγελματικό σας χώρο, αυτό όμως δεν σας αγγίζει άμεσα, εκτός και αν αναμειχθείτε. Καλύτερα κρατήστε την άποψη σας για τον εαυτό σας και μείνετε μακριά από διαπληκτισμούς. Θα κερδίσετε την εκτίμηση και επιβράβευση των συνεργατών ή των συναδέλφων σας για έναν χειρισμό σας σε εργασιακό επίπεδο. Κάποιοι όμως δεν δουν με καλό μάτι την επιτυχία σας αυτή.

 

Αιγόκερως

Προσοχή στα οικονομικά σας σήμερα. Η νευρικότητα σας είναι μεγάλη και υπάρχει περίπτωση να τσακωθείτε άσχημα με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Μην είστε επικριτικοί σήμερα με τον εαυτό σας ή με τους συνεργάτες και συναδέλφους σας. Πάρτε λίγο πιο χαλαρά τα πράγματα και όλα θα πάνε καλά.

 

Υδροχόος

Ημέρα χαλάρωσης και χαράς η σημερινή! Περάστε την με αγαπημένα σας πρόσωπα και αναζωογονηθείτε παίρνοντας απόσταση από την καθημερινότητα σας. Κάντε ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα σας και απολαύστε τα όσα έχετε επιτύχει τον τελευταίο καιρό. Μην ξεχνάτε να ευχαριστείτε την καλή σας τύχη για όσα σας έδωσε.

 

Ιχθείς

Σήμερα θα καταφέρετε να κλείσετε ένα θέμα που σας απασχολεί αρκετό καιρό τώρα και να ανασάνετε βαθιά. Επιτέλους μπορείτε να επικεντρώσετε την προσοχή σας σε νέες δράσεις. Μη μπερδεύετε τα συναισθήματα φιλίας με την αγάπη και τη σχέση σας. Τα άστρα σας συμβουλεύουν να φανείτε τολμηροί και να διεκδικήσετε αυτά που επιθυμείτε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being