Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΣΟΚ από την ομολογία του πιλότου- "Τα έστησα όλα μόνος μου"- Πώς έφτασε στο άγριο έγκλημα

ΣΟΚ από την ομολογία του πιλότου- "...

Συνελήφθη ήδη

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 32χρονος πιλότος ομολόγησε τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του. Η Αστυνομία επισήμως ανακοίνωσε την ομολογία του 32χρονου ο οποίος πλέον έχει συλληφθεί. Αναμένεται αύριο να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα για να απολογηθεί. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής, ο 32χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είπε στους αστυνομικούς -μετά από πάνω από επτά ώρες εξαντλητικής ανάκρισης- ότι είχε τσακωθεί το προηγούμενο βράδυ με την σύζυγό του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 32χρονος πιλότος τα έστησε όλα μόνος του και δεν υπήρχε κανένας συνεργός στο έγκλημα. Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να είπε στους Αστυνομικούς σκότωσε με τα χέρια του την Καρολάιν δίπλα από το παιδί τους και στην συνέχεια σκηνοθέτησε τη ληστεία.

Ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος κατάφερε ακόμη και να δεθεί μόνος του ενώ στους αστυνομικούς φέρεται να έκανε λόγο για συχνούς καυγάδες με την Κάρολαϊν.

Όπως φέρεται να είπε, το τελευταίο διάστημα είχαν προστριβές. «Εκείνο το βράδυ τσακωνόμασταν από νωρίς. Κάποια στιγμή πέταξε το παιδί στην κούνια και μου είπε σήκω και φύγε από το σπίτι. Θόλωσα, την έπνιξα και σκηνοθέτησα τη ληστεία».

Σύμφωνα με τα όσα είπε στους αστυνομικούς, αποδίδει την πράξη του σε βρασμό ψυχής μετά από τσακωμό που είχαν με την Καρολάιν Κράουτς. Οπως υποστήριξε, εκείνο το βράδυ τον έδιωξε από το κρεβάτι για μια ακόμη φορά. Ισχυρίστηκε δε ότι η Καρολάιν άφησε με δύναμη -σχεδόν πέταξε - το μωρό μέσα στην κούνια του, γεγονός που τον εκνεύρισε και τον οδήγησε στο έγκλημα.

Με μια μπλούζα της έφραξε στόμα και μύτη
Συνεχίζοντας την περιγραφή του, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος παραδέχθηκε ότι επιτέθηκε στη σύζυγό του και με μια μπλούζα της έκλεισε το στόμα και τη μύτη προκαλώντας τον θάνατό της από ασφυξία.

Επίσης υποστήριξε πως όλο αυτό το χρονικό διάστημα δεν είχε πει κάτι στους αστυνομικούς γιατί φοβόταν για την ενός έτους κόρη του με την Κάρολαϊν.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Σε ανακοίνωσή της για το έγκλημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο η ΕΛΑΣ αναφέρει τα εξής:

«Εξιχνίαση ανθρωποκτονίας 20χρονης ημεδαπής που έλαβε χώρα την 11η Μαΐου 2021 στα Γλυκά Νερά. Δράστης είναι ο 32χρονος σύζυγός της, ο οποίος και ομολόγησε την πράξη του».

Υπενθυμίζεται ότι ο άνδρας είχε μεταφερθεί εσπευσμένα σήμερα το πρωί από την Αλόννησο, όπου τελέστηκε μνημόσυνο για την άτυχη κοπέλα, στη ΓΑΔΑ, καθώς η ΕΛ.ΑΣ. είχε στα χέρια της νέα στοιχεία, όπως επιβεβαίωσε και με τις ανακοινώσεις της νωρίτερα.

Τα τρία νέα ευρήματα που πυροδότησαν ραγδαίες εξελίξεις και τον κατέστησαν βασικό ύποπτο στην υπόθεση ήταν:

-Το βιομετρικό ρολόι που φορούσε στο χέρι της η Κάρολαιν, το οποίο φέρεται να έχει καταγράψει παλμούς, την ώρα που η μαρτυρία του συζύγου της θα έπρεπε να δείχνει ότι δεν υπήρχε καμία ένδειξη ζωής για την 20χρονη.

-Η αφαίρεση των καρτών μνήμης από τις κάμερες του σπιτιού, από την οποία προέκυπτε απόκλιση συγκριτικά με όσα είχε καταθέσει ο 32χρονος, ο οποίος έχει παραθέσει συγκεκριμένη ώρα φυγής των δραστών και συγκεκριμένη ώρα που αφαιρούν την κάρτα SIM. Όμως, οι ώρες αυτές φαίνεται ότι διαψεύδονταν τα εργαστηριακά δεδομένα.

-Η «ύποπτη» δραστηριότητα που κατεγράφη στο κινητό του την ώρα του περιστατικού, στο οποίο, ωστόσο, ο ίδιος ισχυριζόταν ότι ήταν δεμένος και ακινητοποιημένος.

-Τα στοιχεία αυτά, που όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η ΕΛ.ΑΣ. νωρίτερα, «δεν μπορούσαν να περιμένουν», οδήγησαν εν πολλοίς και στην εσπευσμένη μεταφορά του πιλότου από την Αλόννησο σήμερα το πρωί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις