Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Γιάννης Σπυρόπουλος: Ποιος είναι ο νέος Πρόεδρος του ΣΚΕΑΝΑ- Οι πρώτες δηλώσεις στο thebest

Γιάννης Σπυρόπουλος: Ποιος είναι ο νέος ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Μέχρι τώρα ήταν Αντιπρόεδρος του Συλλόγου

Τις πρώτες του δηλώσεις ως νέος Πρόεδρος του  του Συλλόγου Καταστημαρχών Εστίασης και Αναψυχής Αχαΐας έκανε στο thebest.gr ο επιχειρηματίας Γιάννης Σπυρόπουλος.

Ο συνιδιοκτήτης του Mods της Ηφαίστου που μέχρι τώρα ήταν Αντιπρόεδρος του Συλλόγου, βρίσκεται πλέον στη θέση του Σπύρου Στεργίου ο οποίος παραιτήθηκε από τα καθήκοντα του Προέδρου,  όπως είχε ανακοινώσει πριν λίγο καιρό, Να σημειώσουμε ότι στο Σύλλογο το τελευταίο διάστημα είχε δημιουργηθεί ένας διχασμός στα μέλη και κατά κάποιον τρόπο είχαν δημιουργηθεί δύο στρατόπεδα.

Το πρώτο μέλημα μας είναι τώρα που ανοίξαμε τα μαγαζιά μας να προσπαθήσουμε να διαφυλάξουμε αυτό το άνοιγμα ώστε να μπαλώσουμε κάτι από τη ζημία

«Οι πρώτες σκέψεις μας είναι να συνεχίσουμε τη δουλειά που παρήγαγε ο Σύλλογος και ο προηγούμενος Πρόεδρος  όλα αυτά το χρόνια. Εγώ μέχρι τώρα ήμουν Αντιπρόεδρος στην Προεδρεία του Σπύρου Στεργίου, και θέλω να οδηγήσουμε το σύλλογο ομαλά σε εκλογές, όταν αυτές επιτραπούν, για την ανάδειξη νέου Προεδρείου, όταν οι συνθήκες της πανδημίας το επιτρέψουν» λέει ο κ. Σπυρόπουλος.  

Σε σχέση με την ένταση που υπήρξε το τελευταίο διάστημα στο Σύλλογο ανέφερε:

«Τη λύση τη δίνει η Δημοκρατία. Καλώ όποιον συνάδελφο θέλει να εκφέρει την άποψη του, τις διαφωνίες του και να τεθούν οι διαφορετικές απόψεις σχετικά με τη διοίκηση του Συλλόγου σε ψήφιση. Θεωρώ ότι ενωμένοι μόνο να κερδίσουμε μπορούμε, παρά τις διαφορετικές απόψεις. Το πρώτο μέλημα μας είναι τώρα που ανοίξαμε τα μαγαζιά μας να προσπαθήσουμε να διαφυλάξουμε αυτό το άνοιγμα ώστε να μπαλώσουμε κάτι από τη ζημία που έχει γίνει, πράγμα δύσκολο. Σκοπός είναι να προσπαθήσουμε να έχουμε τα μαγαζιά μας ανοιχτά το φθινόπωρο, μη γίνει ότι έγινε πέρσι. Από την επόμενη εβδομάδα θα μπορούμε να πούμε περισσότερα πράγματα σε σχέση με το τι σκεφτόμαστε ως νέα διοίκηση».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight