Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Κυκλοφορεί η νέα δουλειά της Αχαιής μουσικού Ευανθίας Ρεμπούτσικα, "Σαν Ταινία"

Κυκλοφορεί η νέα δουλειά της Αχαιής μουσ...

Βγαίνει από τη νέα δισκογραφική εταιρεία People Music

Η εταιρεία παραγωγής ζωντανών θεαμάτων People Entertainment Group αποφάσισε να επεκτείνει τις δραστηριότητές της και τη δημιουργική της  πορεία στη μουσική, με την ανακοίνωση της νέας εταιρείας της, την People Music.

Η People Music όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, είναι η δισκογραφική εταιρεία της νέας εποχής: με τεχνολογία τελευταίας γενιάς, πάντα ενημερωμένη για τα καλλιτεχνικά δρώμενα σε όλον τον κόσμο, επικοινωνία με το κοινό και καλλιτέχνες μοναδικούς και κορυφαίους στο είδος τους, φιλοδοξεί να παρέχει στο ελληνικό και όχι μόνο κοινό, μουσικό υλικό ποιοτικό και διαχρονικό.

Πρώτη, «κόβει» το νήμα η Ευανθία Ρεμπούτσικα, η διεθνής συνθέτις και μουσικός που έχει βάλει την σφραγίδα της σε αναρίθμητες μουσικές. Μετά την πρόσφατη βράβευσή της στο Rome International Movie Awards για την πρωτότυπη μουσική στο ντοκιμαντέρ της Ευτυχίας Φράγκου «Οι Μη Χαμένες Πατρίδες», ο δίσκος που θα κυκλοφορήσει η Ευανθία Ρεμπούτσικα τιτλοφορείται «Σαν Ταινία» και αφορά σε ανέκδοτη μουσική που γράφτηκε για τον κινηματογράφο.

Η Ευανθία Ρεμπούτσικα να θυμίσουμε πως έλκει την καταγωγή της από την Κάτω Αχαΐα και οι μουσικές της για τις ταινίες «Πολίτικη Κουζίνα» και «Νοτιάς» του Τάσου Μπουλμέτη έχουν αγαπηθεί ιδιαίτερα.

Η People Music είναι ιδιαίτερα περήφανη για το πρώτο της δημιούργημα καθώς η Ευανθία Ρεμπούτσικα είναι από τις πιο αξιόλογες και δυναμικές καλλιτέχνιδες της γενιάς της. Πολυβραβευμένη και ιδιαίτερα αγαπητή σε πολλές χώρες του κόσμου, επιτέλους, επιστρέφει για να μας χαρίσει ξανά τη μαγεία του ταλέντου της με νέα ακούσματα, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση προσθέτοντας ότι αυτή είναι μόνο η αρχή για την People Music και θα υπάρξουν και επόμενα βήματα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture