Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Η Αχαιή μουσικός Ευανθία Ρεμπούτσικα μαζί με τον Γιώργο Περρή σε μουσική περιοδεία

Η Αχαιή μουσικός Ευανθία Ρεμπούτσικα μαζ...

Με αποσκευές τους, το νέο τους κοινό δίσκο σε στίχους Λίνας Νικολακοπούλου και Άρη Δαβαράκη, "Σταθερά στα Όνειρα"

Με το πολυαναμενόμενο άλμπουμ τους με τίτλο “Σταθερά στα όνειρα” ήδη στα δισκοπωλεία και στα ραδιόφωνα, ξεκινά η περιοδεία του ερμηνευτή Γιώργου Περρή και της μουσικού και βιολονίστριας Ευανθίας Ρεμπούτσικα από την Κάτω Αχαΐα, για να συναντηθούν τα νέα τους τραγούδια με το κοινό.

Με την Ευανθία Ρεμπούτσικα σε σολιστικό ρόλο, την φωνή του Γιώργου Περρή οδηγό αυτών των ονείρων καθώς και την 5μελή ορχήστρα τους, το συναυλιακό ραντεβού αυτό αναμένεται να είναι η πιο χαρούμενη και ζεστή συνοδεία αυτού του καλοκαιριού, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

Το ταξίδι αυτής της συνεργασίας ξεκινάει από το Βεάκειο θέατρο στον Πειραιά, αυτή την Παρασκευή 17/7/2020 και θα ακολουθήσουν συναυλίες σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, πιθανότατα και στην Πάτρα.

Η πλούσια δισκογραφία της Ευανθίας Ρεμπούτσικα και η ακούραστη όρεξη του ταλαντούχου Γιώργου Περρή να εκφράζεται ζωντανά, υπόσχονται μία ξεχωριστή καλλιτεχνική συνάντηση.

Επιμέλεια προγράμματος: Ευανθία Ρεμπούτσικα, Λίνα Νικολακοπούλου

Μιλώντας στο culturenow, ο Γιώργος Περρής ανέφερε τα εξής:

«Σταθερά στα Όνειρα, αυτός είναι ο τίτλος του νέου μας δίσκου σε μουσική της Ευανθίας Ρεμπούτσικα και στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου, ενώ σε δύο τραγούδια συμμετέχει και ο Άρης Δαβαράκης. Είναι ένας δίσκος που πήρε σχεδόν τρία χρόνια για να γίνει, δουλέψαμε με πολύ μεράκι, με υπομονή, με επιμονή, αφήσαμε τα πράγματα να έρθουν πολύ φυσικά και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και πάρα πολύ ευγνώμων που έφερα κοντά αυτές τις δύο πολύ σπουδαίες γυναίκες στο ελληνικό τραγούδι, την Ευανθία Ρεμπούτσικα και τη Λίνα Νικολακοπούλου».

Όσον αφορά τη γνωριμία του με την Ευανθία Ρεμπούτσικα, ο Γιώργος Περρής αφηγήθηκε μια πολύ γλυκιά ιστορία: «Την Ευανθία, λοιπόν, τη γνώρισα πριν από τρία χρόνια περίπου όταν είχε έρθει σε μία συναυλία που είχα κάνει στο Ηρώδειο και μου μίλησε με τα πιο όμορφα λόγια. Κι έτσι, τόλμησα και βρήκα το θάρρος να την πάρω ένα τηλέφωνο να της ζητήσω να μου γράψει τραγούδια. Έχω μια πολύ ειδική σχέση με την Ευανθία. […] Τη μουσική της την ονειρευόμουν πάντα να την τραγουδήσω».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture