Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ο Εμπορικός Σύλλογος στην κινητοποίηση στο Εργατικό Κέντρο

Πάτρα: Ο Εμπορικός Σύλλογος στην κινητοπ...

Για το εργασιακό νομοσχέδιο

Στην κινητοποίηση στο Εργατικό Κέντρο της Πάτρας συμμετέχιε αύριο ο Εμπορικός Σύλλογος. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του: O Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών είναι αντίθετος στο Νομοσχέδιο για τα εργασιακά που εν μέσω πανδημίας προωθεί η κυβέρνηση.

Το ξεχείλωμα ωραρίων και η ελαστικοποίηση των εργασιακών σχέσεων στρέφεται κατά της κοινωνίας αλλά και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων προς όφελος των μεγάλων εγχώριων και πολυεθνικών συμφερόντων.

Η θέση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των εργαζομένων που έχουν μείνει χωρίς ουσιαστική στήριξη είναι τραγική και προδιαγράφετε ιδιαίτερα ζοφερή με νέο κύμα λουκέτων και έξαρσης της ανεργίας. Τα πολυδιαφημισμένα μέτρα ενίσχυσης της οικονομίας είναι κυρίως επικοινωνιακού χαρακτήρα και δεν κατευθύνονται προς αυτούς που έχουν πραγματική ανάγκη.

Γι’ αυτούς τους λόγους θα συμμετάσχουμε και στην κινητοποίηση ενάντια στο νέο εργασιακό νομοσχέδιο την  Τετάρτη 16/6/21 στις 7:00 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο της Πάτρας. Καλούμε τους συναδέλφους σε μαζική και δυναμική παρουσία για να απαιτήσουμε να μπει τέλος στον εμπαιγμό και την καταστροφή των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και στην δημιουργία εργασιακού μεσαίωνα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις