Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κορωνοϊός: Στο "κίτρινο" πλέον η Αχαΐα- Παίρνει "ανάσα" ο Νομός

Κορωνοϊός: Στο "κίτρινο" πλέον...

Χαλαρώνει η Αχαΐα

Πέφτει επίπεδο συναγερμού η Αχαΐα από το "πορτοκαλί" στο "κίτρινο", δηλαδή στο επίπεδο δύο, καθώς η κατάσταση με τα στοιχεία που αφορούν τον κορωνοϊό εμφανίζονται βελτιωμένη. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάζονται οι ασθενείς που νοσηλεύονται πλέον είναι 1.700 ενώ ο μέσος ημερήσιος αριθμός των ατόμων που χάνουν τη ζωή τους έχει πέσει στους 28. Εάν η πορεία συνεχιστεί έτσι στο τέλος του μήνα οι διασωληνεμώνοι μπορεί να είναι κάτω από 200. 

'Οπως είπε η κυρία Παπαευαγγέλου την εβδομάδα που μας πέρασε το 92% των ατόμων άνω των 65 ετών που χρειάστηκαν νοσηλεία δεν είχε εμβολιαστεί, ενώ το 98% όσων έχασαν τη ζωή τους ήταν επίσης ανεμβολίαστος. 

Από την πλευρά του ο Νίκο Χαρδαλιάς υπενθύμισε ότι από αύριο Σάββατο η απαγόρευση της κυκλοφορίας θα ξεκινάει 1:30 αντίο για 12:30 μετά τα μεσύναχτα που ισχύει σήμερα. Επίσης επιτρέπεται ξανά η μουσική στα καταστήματα εστίασης και αναψυχής, επισημαίνοντας ότι το πρόστιμο σε περίπτωση παραβίασης των όρων το πρόστιμο είναι 5.000 ευρώ, και 15νθήμερο λουκέτο εάν η παράβαση επαναληφθεί. Επίσης Δευτέρα ανοίγουν τα φροντιστήρια. Την Τρίτη επαναλειτουργούν οι σχολές ερασιτεχνικού χορού. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις