Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Βάπτιση χωρίς μπαλόνια το 2021; Δεν είναι must!

Βάπτιση χωρίς μπαλόνια το 2021; Δεν είναι must!

Η Balloon Fire έχει τους ειδικούς!

Μπαλόνια με το όνομα του παιδιού, μπαλόνια με τη φωτογραφία του παιδιού και μεγάλες organic αψίδες είναι οι απόλυτες τάσεις του φετινού καλοκαιριού.

Η Balloon fire είναι εδώ για να σε βοηθήσει να διοργανώσεις την talk of the town βάπτιση για την οποία θα μιλάνε όλοι για καιρό!

Όπως θα διαπιστώσεις στις γραμμές που ακολουθούν, βάπτιση χωρίς μπαλόνια το καλοκαίρι του 2021 δεν είναι must!

 

Μεγάλες Organic Αψίδες: Σίγουρα κι εσύ έχεις δει φωτογραφίες από εντυπωσιακές organic αψίδες στο Instagram και το Pinterest, τα social media που πλέον δημιουργούν τις τάσεις της σύγχρονης εποχής.

Η Balloon fire σε διαβεβαιώνει ότι αυτές οι τόσο φαντασμαγορικές αψίδες δεν είναι εξωπραγματικές αλλά μπορούν να πάρουν σάρκα και οστά και στη δική σου εκδήλωση, αρκεί να εμπιστευτείς τους κατάλληλους επαγγελματίες. Ευτυχώς, δεν χρειάζεται να κάνεις έρευνα αγοράς καθώς η Balloon fire διαθέτει διακεκριμένους balloon artists που μπορούν να υλοποιήσουν την κάθε σου επιθυμία. Ακόμα, όμως, κι αν δεν γνωρίζεις τι ακριβώς θέλεις, οι balloon artists μας έχοντας εξειδικευμένες γνώσεις διακόσμησης και πολλά χρόνια εμπειρίας, θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις την ιδανική αψίδα για τη βάπτιση του μωρού σου.

Μπαλόνια με τη φωτογραφία του παιδιού: Και ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για το νέο hot trend στις βαπτίσεις, το οποίο ακόμα δεν είναι ευρέως διαδεδομένο στην Ελλάδα.

Η Balloon fire, όμως, καθώς βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά, φρόντισε να φέρει κοντά σας αυτή τη νέα πρωτοποριακή ιδέα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την αγαπημένη φωτογραφία του παιδιού σας κι εμείς θα την τυπώσουμε σε ένα μπαλόνι αλουμινίου προκειμένου να αποτελέσει βασικό στοιχείο της διακόσμησης στη βάπτιση του παιδιού σας. Με τον τρόπο αυτό, το μωρό σου θα γίνει ο απόλυτος σταρ αυτής της τόσο ξεχωριστής ημέρας!

Μπαλόνια με το όνομα του παιδιού : Την ημέρα της βάπτισης γιορτάζεις το νέο όνομα. Τι καλύτερο λοιπόν από το να επιλέξεις μία σύνθεση της επιλογής σου στην οποία θα δεσπόζει ένα μεγαλύτερο μπαλόνι με το όνομα του παιδιού; Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργήσεις την απόλυτα εορταστική ατμόσφαιρα προς τιμήν του νέου ονόματος ενώ το αποτέλεσμα θα καταπλήξει όλους τους παρευρισκόμενους!

Κι επειδή ξέρουμε ότι θέλεις να γνωρίζεις όλα τα trends που θα κυριαρχήσουν στις βαπτίσεις της φετινής σεζόν, θα σου δώσουμε και extra tips. Στις συνθέσεις που θα επιλέξεις για τη βάπτιση του παιδιού σου δεν θα πρέπει να λείπουν τα πολύ γυαλιστερά μπαλόνια τύπου chrome. Ιδιαίτερα, ο συνδυασμός με ασημί και χρυσά μπαλόνια chrome σε μπουκέτα με μπαλόνια γεμισμένα με ήλιο είναι must σε μια πολύ glamorous βάπτιση. Από την άλλη πλευρά, η τάση που επιβάλλει τα παστέλ χρώματα καλά κρατεί. Έτσι, στην περίπτωση που επιθυμείς στη βάπτιση του μωρού σου να επικρατούν απαλές γήινες αποχρώσεις, τότε μπορείς να επιλέξεις ματ μπαλόνια σε παστέλ αποχρώσεις maccaron -σε σύνθεση ή μπουκέτο- και το αποτέλεσμα θα είναι εξίσου εντυπωσιακό.

Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι οι χρωματικοί συνδυασμοί που μπορούν να γίνουν είναι πάρα πολλοί είτε βαπτίζεις αγοράκι είτε κοριτσάκι. Με τη σωστή καθοδήγηση θα πραγματοποιήσεις τη βάπτιση του καλοκαιριού, μια βάπτιση που θα ευχαριστηθείτε στο έπακρο εσύ και οι καλεσμένοι σου. Σε περιμένουμε, λοιπόν, για να δημιουργήσουμε από το μηδέν μια βάπτιση που θα αφήσει εποχή!

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά