Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Σία Αναγνωστοπούλου: Αποχαιρετούμε με συγκίνηση μια σπουδαία γυναίκα, τη Δώρα Καλλιπολίτη

Σία Αναγνωστοπούλου: Αποχαιρετούμε με σ...

Τη Δώρα που ήταν φτιαγμένη από τη σπάνια στόφα των όμορφων γυναικών που κουβάλησαν πάνω τους σεμνά, χωρίς κραυγές, τις εξορίες, τους διωγμούς, την ίδια την ιστορία της Αριστεράς

Βαθιά οδύνη και θλίψη προξένησε η είδηση του θανάτου της Δώρας Κουλμανδά – Καλλιπολίτη, η οποία υπήρξε ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, που εξορίστηκε και φυλακίστηκε επί δικτατορίας, ενώ και μετέπειτα, σε όλη της τη ζωή, ανέπτυξε σημαντική πολιτική δράση.

Η βουλευτής Αχαΐας και τομεάρχης πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου σε δήλωση της αναφέρει: Αποχαιρετούμε με συγκίνηση μια σπουδαία γυναίκα, τη Δώρα Καλλιπολίτη. Τη Δώρα που από  την εποχή του 114 ,των Λαμπράκηδων, του αντιδικτατορικού αγώνα , διέσχισε περήφανα την σύγχρονη ιστορία του τόπου. Τη Δώρα που ήταν φτιαγμένη από εκείνη τη σπάνια στόφα των όμορφων γυναικών, που κουβάλησαν πάνω τους σεμνά, χωρίς κραυγές, τις εξορίες, τους διωγμούς, την ίδια την ιστορία της Αριστεράς.

Υποκλινόμαστε με σεβασμό σ'αυτή την γυναίκα της Αριστεράς, που θέλησε να αλλάξει τον κόσμο. Αντίο  αγαπημένη συντρόφισσα Δώρα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις