Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στο δρόμο που χάραξαν οι Αχαιοί φαρμακοποιοί - Σταματά η δωρεάν διάθεση self test πανελληνίως στις 19 Ιουνίου

Στο δρόμο που χάραξαν οι Αχαιοί φαρμακοπ...

Η απόφαση του πανελλήνιου φαρμακευτικού συλλόγου

Την αρχή έκαναν οι φαρμακοποιοί της Αχαϊας που από την προηγούμενη εβδομάδα αποφάσισαν να σταματήσουν τη διάθεση self test μόλις τελείωσουν τα αποθεματα στα φαρμακεία και να μην προμηθευτουν νεες παρτίδες. Πλέον και ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος αποφάσισε να σταματήσει τη δωρέαν διάθεση self test στις 19 Ιουνίου, όπως ανακοίνωσε ο Θανάσης Παπαθανάσης μέλος Δ.Σ. του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου.

Οι φαρμακοποιοί με τον τρόπο αυτό αντιδρούν στα όσα επιβάλλει η κυβέρνηση για τη διάθεση των δωρεάν αυτοδιαγνωστικών τεστ. 
Ο κύριος Παπαθανάσης, μιλώντας στο OPEN σημείωσε:«Ως Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος πήραμε απόφαση να επεκτείνουμε το δίμηνο διανομής έως τις 19 Ιουνίου. Η συμφωνία που έχουμε κάνει είναι ότι θα καλύπτουμε την κοινωνία μέχρι τέλος του μήνα. Εμείς έχουμε τη δυνατότητα οι πλατφόρμες να είναι ανοιχτές... σταματά η δωρεάν διάθεση των self test από τα φαρμακεία...  είναι μία απόφαση που είναι εις γνώση της πολιτείας... η συμφωνία που υπήρχε ήταν για τους δύο μήνες... η συμφωνία εκπνέει αυτές τις μέρες».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις