Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Ελλάδα: Μαθητές στο πλευρό του Βrain που βρέθηκε πυροβολημένος στο κεφάλι

Δυτική Ελλάδα: Μαθητές στο πλευρό του Βr...

Στο Αγρίνιο

Στους μαθητές του 7ου Γυμνασίου Αγρινίου ανήκει μία συγκινητική πράξη αγάπης, που χρήζει επιβράβευσης. Συγκεκριμένα, οι μαθητές του σχολείου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για την διάσωση ενός αδέσποτου σκύλου που ασυνείδητος πυροβόλησε στο κεφάλι.

Μετά από πρωτοβουλία της καθηγήτριας του σχολείου κ. Ρένας Τεμεκονίδου, οι μαθητές συνεισέφεραν οικονομικά ώστε ο «Brain», όπως τον ονόμασαν, να ακολουθήσει την απαραίτητη αγωγή και να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή.

Το άτυχο σκυλάκι βρέθηκε από φιλόζωους και η Φιλοζωική Ναυπάκτου έκανε γνωστό το περιστατικό. Εκεί, η κ. Τεμεκονίδου είδε το χτυπημένο σκύλο και πρότεινε στους μαθητές της να βοηθήσουν, ευαισθητοποιώντας τους παράλληλα. Οι μαθητές έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για την πορεία της υγείας του «Brain», και σε μια πράξη αγάπης βοήθησαν στη διάσωση. Ο κτηνίατρος Ανδρόνικος Βελισσαράτος ανέλαβε την θεραπεία ενώ πλέον μένει μία ακόμη επέμβαση ώστε να κλείσει το κρανίο.

Η σελίδα του 7ου Γυμνασίου Αγρινίου έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook:

«Ένα μεγάλο Μπράβο στα παιδιά του 7ου Γυμνασίου Αγρινίου που με την αγάπη τους και την ευαισθησία τους συνέβαλαν και αυτά οικονομικά στη διάσωση του Brain, του αδέσποτου σκυλάκου που πυροβολήθηκε στο κεφάλι εξ επαφής…
Ο Brain αποδείχτηκε μαχητής και τα παιδιά συναγωνιστές του!».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις