Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Κυκλοφορεί στις 25 Ιουνίου το Πατρινόραμα

Κυκλοφορεί στις 25 Ιουνίου το Πατρινόραμα

Εντυπωσιακή η πανελλαδική του κυκλοφορία

Το πανελλαδικό εγχείρημα του περιοδικού «πατρινόραμα» στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία: Το ιστορικό περιοδικό από την Πάτρα, έγινε το πρώτο περιφερειακό έντυπο που πέρασε μέσω του Πρακτορείου «Άργος» σε πανελλαδική διανομή, ανοίγοντας έτσι μια νέα σελίδα στον Τύπο!

Τόσο τα μεγάλα νούμερα των πωλήσεων, όσο και τα ενθουσιώδη μηνύματα των αναγνωστών ήρθαν να δικαιώσουν γρήγορα αυτό το δύσκολο εγχείρημα, που μάλιστα ήρθε σε μια τόσο δύσκολη οικονομική και εκδοτική συγκυρία για τον έντυπο Τύπο.

Ένα από τα ιδιαίτερα ενθαρρυντικά χαρακτηριστικά των πωλήσεων που κατέγραψε το «Πατρινόραμα» στο πανελλαδικό τεύχος Μαρτίου, ήταν το γεγονός ότι σημείωσε πωλήσεις σε κάθε σημείο της χώρας που διατέθηκε, πετυχαίνοντας την κάλυψη σχεδόν όλης της χώρας!

Και όλα αυτά, χωρίς κάποιο συνοδευτικό ή άλλο δώρο στο τεύχος Μαρτίου, κάτι που σημαίνει ότι οι χιλιάδες που αγόρασαν των «Πατρινόραμα» κατατάσσονται σίγουρα στην κατηγορία των συνειδητοποιημένων αναγνωστών, που ξέρουν να ξεχωρίζουν την ποιότητα και την ουσία.

Όλοι οι δημοσιογράφοι, οι συνεργάτες και οι τεχνικοί του περιοδικού, εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας για την απρόσμενη αυτή υποδοχή και υποσχόμαστε να βρισκόμαστε πάντοτε στην πρώτη γραμμή, εμπλουτίζοντας και ανανεώνοντας το περιεχόμενο και την θεματολογία, αλλά παράλληλα εντοπίζοντας και διορθώνοντας τις αδυναμίες που μας υποδεικνύετε!

Στο τεύχος Ιουνίου, που κυκλοφορεί σε λίγες εβδομάδες στα περίπτερα όλης της χώρας, το «πατρινόραμα» επιφυλάσσει μια ακόμα μεγάλη έκπληξη στους αναγνώστες του.

Μαζί με το περιοδικό θα προσφέρεται κατ’ αποκλειστικότητα το νέο cd του καταξιωμένου Έλληνα συνθέτη Διονύση Τσακνή, με το μνημειώδες ορατόριό του «Καλάβρυτα 1943 – Ύμνος στην Καλαβρυτινή γυναίκα».

Και μάλιστα σε πρώτη πανελλαδική κυκλοφορία!

Και βέβαια με αποκλειστικά θέματα, συνεντεύξεις και αποκαλύψεις, που και πάλι θα συζητηθούν πανελλαδικά!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά