Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κορωνοϊός: Κάτω από τον μέσο όρο ο εμβολιασμός σε Ηλεία-Αιτωλοακαρνανία

Κορωνοϊός: Κάτω από τον μέσο όρο ο εμβολ...

Από το υπουργείο Υγείας

ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία, ανάμεσα σε άλλες περιοχές, είναι κάτω από τον εθνικό μέσο όρο εμβολιασμού. Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας υποστήριξε ότι υπάρχουν διαθέσιμα ραντεβού και κάλεσε τους πολίτες να προσέλθουν για να εμβολιαστούν. 

ΑΡΧΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 18:00 

Πτωτική είναι η τάση των ημερήσιων κρουσμάτων στην Ελλάδα. Τις τελευταίες ημέρες ο μέσος όρος είναι 13 νέα κρούσματα ανά 100.000 κατοίκους, μειωμένος στο μισό σε σχέση με τα μέσα Απριλίου. 

Ο δείκτης θετικότητας της χώρας μας παραμένει σταθερά χαμηλός, σύμφωνα με την κυρία Βάνα Παπαευαγγέλου. Σήμερα σε όλη την χώρα νοσηλεύονται 2.200 και η πλειοψηφία τους είναι ανεμβολίαστοι. Ο αριθμός των διασωληνωμενων μειώθηκε κατά 15% και αναμένεται σημαντική αποσυμπίεση τις προσεχείς εβδομάδες. Κατά μέσο όρο την τελευταία εβδομάδα πεθαίνουν από κορωνοϊό 33 άτομα την ημέρα. 

"Η περιπέτεια όμως δεν έχει λήξει ακόμα και ήμαστε μακριά από το τείχος ανοσία που απαιτείται να επιτευχθεί μέσω του εμβολιασμου. Η ξεγνοιασιά θα αργήσει να έρθει.", πρόσθεσε η κυρία Παπαευαγγέλου. Παράλληλα χαρακτήρισε άκαιρη την συζήτηση για την κατάργηση της χρήσης μάσκας. 

ΔΕΙΤΕ ζωντανά την ενημέρωση για την εξέλιξη της πανδημίας στην χώρα μας: 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις