Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Φιλαρέτη Κομνηνού: Δεν παντρεύεται αύριο ο γιος μου με τη Δανάη

Φιλαρέτη Κομνηνού: Δεν παντρεύεται αύριο...

Τι είπε η ηθοποιός

Ευχάριστη αναστάτωση για το lifestyle ρεπορτάζ το πρωί της Πέμπτης, όταν η Φαίη Σκορδά ανέφερε στον αέρα της εκπομπής της ότι η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου παντρεύονται αύριο, Παρασκευή 4 Ιουνίου.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια έδωσε τις εξής πληροφορίες: «Αύριο παντρεύονται η Δανάη Μιχαλάκη, η Δρόσω από τις Άγριες Μέλισσες, με τον αγαπημένο της Γιώργο Παπαγεωργίου. Ο γάμος θα γίνει σε πολύ κλειστό κύκλο, σε ένα νησί. Στον γάμο θα είναι πολύ δικοί τους άνθρωποι, σαφώς και κάποιοι συνεργάτες. Σίγουρα θα είναι η Μαρία Κίτσου και η Έλλη Τρίγγου».

Μια ανάρτηση που έκανε πριν από λίγο η Φιλαρέτη Κομνηνού, όμως, αλλάζει κάπως τα δεδομένα. Η γνωστή ηθοποιός και μητέρα του Γιώργου Παπαγεωργίου, ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από τα γυρίσματα της σειράς του Alpha Αγγελική και έγραψε στη λεζάντα:

«Ναι. Παντρεύεται ο γιος μου αύριο. Με μια διαφορά: ο τηλεοπτικός μου γιος παντρεύεται, ο Δημήτρης».

Η συγκεκριμένη ανάρτηση που έκανε η Φιλαρέτη Κομνηνού, ουσιαστικά, διαψεύδει όσα ειπώθηκαν, ενώ νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως ο γάμος του ζευγαριού θα γίνει τον ερχόμενο Αύγουστο.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight